El Barça ja sap el que haurà de pagar en un futur si vol De Ligt: 150 milions

Segons ‘Sky Sports Italia’, el contracte que el central holandès firmarà amb la Juventus inclourà una clàusula de sortida que doblarà el que el campió italià pagarà a l’Ajax aquest estiu

No és oficial, però sí oficiós, que Matthijs De Ligt ha decidit fitxar per la Juventus de Torí. El central, que els darrers mesos ha estat relacionat amb el Barça, seguirà fent els seus passos com a futbolista professional amb la samarreta del campió italià, però això no vol dir que la perla holandesa estigui disposat a ser bianconeri durant tota la seva trajectòria esportiva.

I és que, segons ha informat Sky Sports Italia, un dels requisits que ha demanat De Ligt per fitxar per la Juventus ha estat, al marge dels 12 milions d’euros anuals que cobrarà durant cinc temporades, tenir una clàusula de sortida, una pràctica obligatòria en alguns països com Espanya però poc comuna en d’altres com, sense anar més lluny, Itàlia. D’aquesta forma, i sempre segons el mitjà de comunicació citat, el futbolista podrà rescindir el seu contracte en qualsevol moment si paga al club torinès 150 milions d’euros.

Així, la jove promesa s’assegura que té una porta de sortida que pot obrir sempre que vulgui i que equips com el Barça poden aprofitar de cara al futur. Val a dir, però, que només amb la seva firma amb la Juventus, De Ligt doblarà el seu valor de mercat, ja que el campió italià pagarà al voltant de 70 milions a l’Ajax per aconseguir els seus serveis i els clubs que el desitgin en un futur pròxim hauran d’abonar una quantitat molt més elevada.

Més informació

Nou comentari