Món Esport
De Jong s’hauria deixat convèncer per les promeses del PSG i s’allunya del Barça
  • CA
De Jong, durant un entrenament de l’Ajax. | @ frenkiedejong

De Jong s’allunya del Barça. Encara que tots els rumors apuntaven que el futur del jove migcampista holandès passava pel Camp Nou, les darreres informacions miren, precisament, cap a la l’altra banda. Mundo Deportivo i RAC1, els mateixos mitjans que fa una setmana asseguraven que el futbolista de l’Ajax havia arribat a un acord verbal amb el conjunt blaugrana, han informat aquest dimecres que el més normal és que la promesa de 21 anys es decanti pel PSG.

 

Les notícies, que coincideixen amb el que s’ha publicat a França les darreres hores, expliquen que el projecte esportiu del Barça agrada a De Jong, però que l’holandès el veu una opció a llarg termini perquè la gran quantitat d’efectius al mig del camp podrien frenar la seva progressió. L’explosió d’Arthur, l’ascens d’Aleñá i la possible arribada de Rabiot han provocat, sempre segons els mateixos mitjans, que el futbolista de l’Ajax s’hagi replantejat el futur.

 

El PSG, conscient que el Barça no podia assegurar la titularitat a De Jong com sí que ha fet ell, s’ha mogut molt bé i li ha fet una proposta temptadora esportivament i econòmica. El conjunt parisenc necessita migcampistes i, a més de prometre minuts al jove jugador, ha acabat de convèncer-lo amb unes promeses econòmiques superiors a les que li va fer el Barça. Sembla que l’entitat francesa, tot i els seus constants problemes amb el fair play financer, no tindrà problemes a abonar els 75 milions d’euros que l’Ajax demana pel seu fitxatge.

 

El diari MARCA, d’altra banda, completa que el Barça se sent traït per De Jong, a qui creia haver encisat amb l’estil futbolístic que el fa únic en el món. No obstant això, el periodista Oriol Domènech va assegurar a El Club de la Mitjanit que no era que De Jong qui no apostava pel Barça, sinó el Barça qui no apostava per De Jong i que el PSG i l’Ajax no estan tancant res perquè “tenen un acord des de fa dos mesos”. Tot son rumors, però la realitat és que els camins del conjunt blaugrana i de la jove promesa holandesa no es trobaran finalment.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa