Frenkie De Jong, durant un partit amb l’Ajax. | Ajax

El vent torna a bufar a favor del Barça i ara és molt difícil que torni a canviar de direcció. Segons una informació que el periodista Oriol Domènech va explicar a El Club de la Mitjanit, el representant de Frenkie de Jong, Ali Dursun, ha comunicat al Manchester City i al PSG que el migcampista holandès ha decidit fitxar pel Barça. El conjunt blaugrana hauria convençut el jove futbolista de 21 anys amb una proposta irrefutable econòmicament i esportiva. Bartomeu guanya la partida als xeics més importants del futbol mundial.

 

Domènech va assegurar que una expedició del Barça viatjarà aquest dimecres a Holanda amb l’objectiu de tancar l’operació. Si el viatge de la setmana passada de Josep Maria Bartomeu, Pep Segura, Éric Abidal i Ramón Planes va servir per fer dubtar De Jong del pacte verbal que tenia amb el PSG i per capgirar una situació que semblava irreversible, el d’aquesta setmana no té més intenció que segellar l’acord final, tant amb el jugador com amb l’Ajax, el seu club de procedència, i fer-lo oficial.

 

El Barça s’ha mogut molt de pressa per assegurar-se el futur d’una de les millors promeses del futbol holandès, però el fitxatge no li sortirà excessivament barat. A El Club de la Mitjanit ja van deixar clar que De Jong entraria a formar part de l’escala salarial d’Ousmane Dembélé i Phillipe Coutinho i que, a més, els culers pagarien més dels 75 milions d’euros que demanava l’Ajax en un primer moment. La pugna, segons ha ampliat el prestigiós diari De Telegraaf, s’ha tancat amb la xifra de 90 milions d’euros, quantitat que l’entitat catalana pagarà sense problemes per somiar amb les tardes de glòria que De Jong, acompanyat de Messi, Arthur, Busquets, Aleñá i Riqui Puig, pot oferir al Camp Nou en un futur.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa