Món Esport
De Jong, el quart fitxatge més car de la història del Barça
  • CA
Frenkie De Jong, nou fitxatge del Barça. | FC Barcelona

El Barça ha aconseguit convèncer Frenkie De Jong amb una oferta molt bona en l’àmbit esportiu, però també ha hagut de fer un esforç econòmic per aconseguir els seus serveis. Jugar al Camp Nou i al costat de Messi és atractiu, però això no permet que els culers s’eximeixin de pagar xifres elevades conseqüència de la inflació del mercat. A banda que el sou del futbolista no serà especialment baix, el conjunt blaugrana ha informat que el preu de l’operació De Jong serà de 75 milions d’euros fixos més 11 en variables.

 

Si aquests últims es compleixen en la seva totalitat, la incorporació de la promesa holandesa es traduirà en el quart fitxatge més car de la història del club català, només per darrere de Philippe Coutinho (160), Ousmane Dembélé (145) i Neymar Jr, el preu del qual encara és una incògnita. El brasiler i el francès, juntament amb Luis Suárez i Malcom, són les úniques de les deu incorporacions més costoses del Barça que encara vesteixen la samarreta blaugrana.

 

 JUGADOREQUIPPREU*
1Philippe CoutinhoLiverpool160
2Ousmane DembéléB. Dortmund145
3Neymar JrSantos88,2
4De JongAjax86
5Luis SuárezLiverpool81,72
6Zlatan IbrahimovicInter69,50
7Malcom OliveiraGirondins41
8David VillaValència40
9Paulinho BezerraGuangzhou40
10Marc OvermarsArsenal40

*En milions d’euros, segons dades de Transfermkt

 

De Jong també ha escrit el seu nom en els llibres d’història del seu país i del que serà el seu equip fins a final de temporada, l’Ajax d’Amsterdam. D’una banda, el migcampista ha superat el seu compatriota Van Dijk per un milió d’euros (el Liverpool en va pagar 85 pel central) i ja lidera la llista de traspassos més importants del futbol holandès; de l’altra, la perla de 21 també s’ha erigit com a la venda més cara de l’Ajax en els seus gairebé 119 anys d’existència.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa