Oriol Busquets, durant el partit davant el Reial Múrcia.
Oriol Busquets, durant el partit davant el Reial Múrcia. | FCB

Amb el 30 a l’esquena, Oriol Busquets ha debutat amb el Barça. Com el seu il·lustre company del mateix cognom, també juga de mig centre. Els separen 11 anys. Sergio és nascut el 1988, Oriol el 1999, concretament el 20 de gener. Així que amb només 18 anys Oriol Busquets s’ha estrenat aquest vespre al Camp Nou i ha rendit amb solvència, col·locat perfectament i amb bones passades de primeres. Ha jugat una hora, fins que Sergi Roberto l’ha rellevat, en la plàcida victòria del Barça contra el Murcia (5-0) en la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei.

El Busquets junior, ros i bastant rapat, va néixer a Sant Feliu de Guíxols i porta tota la vida a can Barça. Actualment és titular del filial i sembla tenir algunes de les particularitats del mestre de Badia del Vallès. És molt aviat per saber si Oriol Busquets arribarà al primer equip blaugrana, però ja és un fet que ha escalat des de baix fins a dalt de tot. Avui, la jove promesa barcelonista ha repartit joc i no s’ha complicat, al primer toc sempre que ha pogut i tallant les poques incursions rivals.

 

L’eliminatòria de Copa tenia poc interès perquè estava pràcticament resolta de l’anada (0-3), però el debut d’un noi de 18 anys sempre és motivant per al culer. Fins on arribarà Oriol Busquets? De moment, s’ha estrenat el dia que Gerard Piqué, 30 anys, i Sergi Roberto, 26, han exercit de capitans. Al seu dia eren un més, com quan fa set anys exactes van golejar el Madrid 5-0, i avui són part del timó de l’equip



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa