Món Esport
El Barça, interessat en un dels davanters revelació de la Champions

Els dirigents del Futbol Club Barcelona ja treballen per fer un equip més complet i competitiu la temporada vinent. Serà, si tot va bé, el retorn a la Champions League. I el primer curs sencer de Xavi Hernández a la banqueta del primer equip masculí. Per això, aquests mesos i l’estiu esdevenen una etapa clau. Enmig del remolí d’un Erling Haaland pràcticament descartat, la secretaria tècnica ja remena alternatives no tan mediàtiques però també de molta qualitat.

Aquesta temporada ha irromput al continent un davanter que mesos enrere pocs coneixien. Aquest és Darwin Núñez. Els sona? L’uruguaià juga en un Benfica que va deixar fora de la fase final de la Champions League el Barça, i que espera rival als quarts de final, després d’eliminar l’Ajax en la ronda dels vuitens de final amb un 2-2 en l’anada a Lisboa, i un 0-1 a Àmsterdam. Que no endevinen qui va marcar el decisiu gol? Exacte, Darwin Núñez.

En la seva segona temporada a l’equip portuguès, Núñez porta 26 gols en 33 partits. L’últim va ser en el partit esmentat, amb un cop de cap després d’un servei lateral de falta. El va marcar davant d’un home assenyalat. Ho va fer davant de Jordi Cruyff. El director de l’scouting internacional, que a partir de l’estiu vinent serà nomenat secretari tècnic, va presenciar in situ el partit entre els dos històrics de la competició. I, tal com afirma el diari Sport, va quedar meravellat amb el rendiment del jove de 22 anys, més enllà del gol.

L’oferta del Barça per Darwin Núñez

La temporada de Núñez no ha passat pas inadvertida en les oficines del Barça. De fet, ell va marcar dos dels tres gols en la derrota del Barça en terres portugueses per 3-0, que va suposar l’inici del fi de l’equip primer de Ronald Koeman i després de Xavi en la màxima competició europea. I tant és així, que interessa de cara a reforçar la parcel·la ofensiva de l’equip de Xavi.

Segons les mateixes informacions del diari Sport, el Barça oferiria 50 milions d’euros per l’exjugador de l’Almeria. Però el Benfica no n’acceptaria menys de 80 milions. El jugador no acaba contracte fins el 2025, i per tant la hipotètica operació és complicada. Però cal tenir en compte que el club té problemes econòmics i que els últims anys ha destacat per vendre jugadors a un preu elevat després d’haver-los fitxat a baix cost o d’haver-los format al planter.



Més notícies
Mohamed Salah, jugador del Liverpool | Europa Press
Salah es converteix en una alternativa real a Haaland
Notícia: Salah es converteix en una alternativa real a Haaland
Comparteix
Malgrat que serà una operació molt complicada econòmicament, el davanter egipci està disposat a fitxar pel Barça
Prototip de la façana del Spotify Camp Nou | FC Barcelona
El Barça fa oficial l’acord de patrocini amb Spotify
Notícia: El Barça fa oficial l’acord de patrocini amb Spotify
Comparteix
L'empresa sueca de música patrocinarà les samarretes dels dos primers equips de futbol i el Camp Nou

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa