Món Esport
Dards de Víctor Font contra Laporta
  • CA

Víctor Font va quedar segon en les eleccions a la presidència del Barça, superat per Joan Laporta. Ara, l’excandidat ha trencat el seu silenci per valorar els primers dies de la nova directiva, amb la qual ha estat molt crític. “Durant aquests mesos he trobat a faltar transparència i explicacions“, ha assegurat en una entrevista concedida a TV3.

Font també s’ha referit a la renovació de Koeman, que va estar a l’aire durant molts dies. En aquest sentit, ha considerat que “les formes haurien pogut ser molt millors” i que el procés s’hauria pogut gestionar d’una altra manera. Tanmateix, també ha afirmat que Laporta té el seu suport i ha expressat el seu convenciment que la nova directiva sabrà resoldre la situació delicada en què es troba el club.

Pel que fa a Messi, Font ha mostrat el seu optimisme i s’ha mullat a favor de la continuitat de l’argentí. De tota manera, ha deixat anar un altre dard cap a la directiva, en afirmar que s’hauria pogut resoldre amb més antelació. Per poder tancar la renovació definitivament, el Barça necessita rebaixar la massa salarial, procés que està negociant amb la plantilla i que Font reclama que s’expliqui amb més claredat. A més, l’excandidat de Sí al Futur també ha criticat la manca d’informació en les destitucions de Pascual i Barrufet de la secció d’handbol.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa