Món Esport
El dard de Xavi Pascual a l’assessor esportiu de Laporta
  • CA

La sortida de Xavi Pascual de la secció d’handbol ha estat molt polèmica. Laporta va decidir, poc després de la seva arribada, prescindir d’un entrenador que ho havia guanyat tot, fet que va aixecar un cert recel per part de l’afició. Amb Pascual ja fora de l’equip, aquesta situació segueix causant controvèrsia després de declaracions creuades entre el ja exentrenador del Barça i l’assessor esportiu de Laporta, Enric Masip, exjugador del Dream Team de l’handbol culer.

Masip va esgrimir que un dels motius de l’acomiadament va ser la seva alta fitxa, a la qual Pascual no va voler renunciar malgrat l’oferta del club de continuar. A més, el va acusar de covard i de presentar, l’any passat, una oferta falsa del PSG per aconseguir la renovació. Ara, Pascual ha respost amb contundència en una entrevista a Catalunya Ràdio, desmentint les paraules de l’assessor blaugrana.

“El que ha de fer algú, abans de tot, és assabentar-se bé del que diu”, ha declarat l’actual entrenador del Dinamo de Bucarest, que també ha aclarit que l’oferta d’una baixada de sou mai va arribar. “Se’m diu que no compten amb mi”, ha assegurat. El tècnic barceloní marxa dolgut amb Masip, però “mai amb el club”, i assegura no poder entendre que l’acusin “de mentider” després dels anys que porta al Barça.

A més, Pascual ha llançat un altre dard cap a Masip assegurant que “no ha estat en cap conversa d’aquestes”. Pel que fa a l’oferta del PSG, Pascual ha desmentit categòricament que fos falsa, i ho ha demostrat ensenyant el correu electrònic amb les condicions. La situació a la secció d’handbol blaugrana segueix tensa, amb dos mites del club enfrontats i una sortida que, malgrat guanyar la Champions, no ha estat la ideal.



Més notícies
El Barça suma la seva desena Champions | FC Barcelona
El comiat ideal d’una gran etapa
Notícia: El comiat ideal d’una gran etapa
Comparteix
Xavi Pascual tanca el seu cicle amb el Barça guanyant la Champions amb contundència
El Barça ha guanyat la seva desena Champions | FC Barcelona
Espectacular victòria del Barça per aconseguir la desena Champions (36-23)
Notícia: Espectacular victòria del Barça per aconseguir la desena Champions (36-23)
Comparteix
La secció d'handbol del Barça guanya la Champions superant l'Aalbrog amb contundència

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Espectador a juny 26, 2021 | 11:06
    Espectador juny 26, 2021 | 11:06
    La sortida de Xavi Pascual del Barça es impresentable .Es l'entrenador més gran que ha tingut le Barça els darrers anys. Convindrie que la nova directiva expliquès quin es exactament el treball de Massip. un personatge poca clar.
  2. Icona del comentari de: Ramon a juny 26, 2021 | 13:59
    Ramon juny 26, 2021 | 13:59
    La xortida de Xavi Pacual del Barça va ser impresentable. És l'entrenador més gran que ha tingut el Barça de bàsquet. Però no va haver-hi cap mitjà que li'n demanés explicacions a l'anterior directiva.
  3. Icona del comentari de: Felip a juny 26, 2021 | 17:22
    Felip juny 26, 2021 | 17:22
    Enric masip es un personatge que ha colocat laporta al barça despres de la seva ajuda durant els darrers temps. Aquest personatge vol viure del barça i està disposat a fer el que li digui el seu amo , com ha fet en el cas pascual, no te escrupuls de res per poder continuar cobran del seu amo

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa