Món Esport
El dard de Suárez a Bartomeu durant el seu comiat
  • CA

Luis Suárez ha volgut marxar del Barça sense retrets. “Me’n vaig com un gran jugador del club i em quedo amb això, no li donaré el plaer a ningú de centrar el meu comiat en altres aspectes i treure protagonisme a sis cursos espectaculars”, ha deixat molt clar en la seva compareixença. El davanter uruguaià ha optat per un to elegant i no ha criticat les formes amb què l’entitat culer li va comunicar que no comptava amb ell de cara a la temporada vinent.

Això no vol dir, però, que no li hagi enviat cap dard a Josep Maria Bartomeu i la seva junta. Quan ha estat preguntat sobre si podia retreure alguna cosa de la seva etapa al Barça, Suárez ha respost amb una ironia. “A mi o a…?”, ha contestat assenyalant amb el cap on s’havia assegut el president blaugrana per pronunciar-li unes paraules d’agraïment en nom de l’entitat. “Ho he dit de broma, que cadascú ho interpreti com vulgui”, ha afegit després quan se li ha insistit en la qüestió. A més, el charrúa també ha criticat les filtracions que han fet diversos directius sobre la seva relació amb Leo Messi.

Abans que Suárez prengués la paraula, Bartomeu li ha dit que “per a tu i per a la teva família, el Barça sempre serà casa vostra”. “En Luis va apostar pel club amb una força enorme i ara ja és una llegenda. Ha guanyat tretze títols i s’ha convertit en el tercer màxim golejador de la història de l’entitat. Avui és un dia molt especial. Ens ha aportat molt i estem molt agraïts amb la seva aportació”, ha apuntat abans de revelar que la seva idea és que l’uruguaià “pugui tenir el seu partit d’homenatge al Camp Nou”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa