Dard de Rosell a Guardiola: “No s’ha interessat per la meva situació en cap moment”

L’expresident del Barça assegura també que li hauria agradat que la defensa del Barça hagués arribat abans

Sandro Rosell ha aprofitat una nova entrevista, en aquest cas al diari SPORT, per reiterar la seva voluntat d’intervenir en les eleccions a la presidència del Barça previstes per a l’estiu del 2021. Encara que va assegurar força vegades que no ho faria, ara ha assegurat que sí que serà així “si veig que hi ha un grup polític, mediàtic o empresarial al darrere d’algun candidat”. “El president del Barça ha de ser independent”, ha opinat.

En la conversa amb el mitjà de comunicació citat, Rosell ha tornat a repassar com es va sentir durant els gairebé dos anys que va estar empresonat injustament i ha carregat contra la jutge Carmen Lamela, que és “antipàtica, poc treballadora, molt mala professional i una molt mala persona”. A més, també ha enviat un dard a Pep Guardiola, extècnic del Barça amb qui va mantenir diferències durant la seva etapa conjunta al Camp Nou. “No, mai”, ha assegurat quan ha estat preguntat per si el de Santpedor s’ha interessat mai per la seva situació.

“Em va sorprendre perquè jo li vaig fer el seu primer contracte amb Nike i el va negociar i firmar ell mateix”, ha afegit. A més, a l’exmàxim dirigent culer també li hauria agradat que la petició de llibertat per part de Josep Maria Bartomeu hagués arribat abans, juntament amb la defensa dels presos polítics. Rosell, no obstant això, també ha apuntat que “puc arribar a entendre els dubtes, ja que el show que van muntar pel meu cas convidava a pensar allò d‘alguna cosa haurà fet”.

Més informació

Comentaris

  d'on no n'hi ha no en raja Juliol 3, 2020 11:19 am
  i tu sandro, d'independent que en tenies eh? si eres i ets el titella del grupo godo. Va home va, que ja sabem quin peu calces. Erets i ets el mindundi del grupo godo, de la canditatura creada per anar en contra d'un barça massa català, Laporta, Guardiola, etc ... I de pas acabar amb el Cruyfisme. I si el Guardiola no es va interessar amb tu, cosa que ho dubto, t'hauries de preguntar, si no es perquè potser tu abans li deuries fer alguna mala jugada. Recorda que quan tu erets president del c
  jupp Juliol 3, 2020 12:20 pm
  Va molt embalat el Rosell dés que el varen absoldre. Què busca?
  Ricard Juliol 3, 2020 12:52 pm
  Ser a presó tant de temps no deu ser fàcil. I ara ha de treure el que porta dins. Una altra cosa és que les seves opinions siguin paraula de déu, que no és el cas en el cas de Rosell ni de ningú. No acabo d'entendre tanta opinió, si no és que li cal vendre llibres.
  Cal dir-ho Juliol 3, 2020 1:22 pm
  Típic dels catalans sempre criticant quan es fa una cosa i quan no es fa. En Rosell en sap les raons? Menys lamentacions i més fer contra el lawfare espanyol i les clavegueres d'estat espanyoles.
  Toni Juliol 3, 2020 1:36 pm
  Pobre Sandro. Qui juga amb foc “ econòmic “ te el risc de patir cremades . A mes de ploramicas. Però això si, te uns grans advocats , els Molins, de bona i real casa.
  Mala peça Juliol 3, 2020 2:08 pm
  I en tantes entrevistes, arriba el dia que explicaràs perquè vas marxar del Barça a la francesa. I el perquè de la teva txulleria demanant el jutge que et cites
  2020 Juliol 3, 2020 3:31 pm
  sr. Rosell.que hi estaba obligat.?-Diu vosté independent, que ja no es reocorda la campanya que li va fer L a Vanguardia, durant tot au any per fer fòra en Laporta, independent diu- No faci bromes home, que no li escau-
  David Juliol 3, 2020 5:54 pm
  En Rossell va dir que si el que estigués a la garjola fos en Guardiola no li hauria dit res, per tant.
  gerard de sarria Juliol 3, 2020 10:06 pm
  Aquest és el candidat del re`gim autonomic espanyol a Catalunya. El seu objectiu era destruir el Barça després de l'èxit de l'epoca d'en Laporta i Guardiola, Ja ho teniu. Feina feta. La pressó forma part de com tracta el Maligne als venuts.
  Ramon Juliol 3, 2020 10:51 pm
  Rosell deu ser la persona més bruta de Catalunya que no pertany al tripartit.
  xut Juliol 4, 2020 12:38 am
  Paraula de xorisso!
  Doctor Strangelove Juliol 4, 2020 8:52 am
  Guardiola: "ni una mala paraula ni una bona acció". Doc.

Nou comentari