Món Esport
Dani Alves: “Per tornar haurien de rectificar, però l’ego no els ho permetria”
  • CA

Dani Alves sempre ha parlat clar. Quan jugava al Barça incendiava el club en les rodes de premsa i en les entrevistes concedides als mitjans de comunicació, un fet que no ha canviat quan s’ha vestit amb la samarreta de la Juventus. El lateral brasiler ha atacat la junta directiva blaugrana, per la manera com va sortir del club, i els mitjans de comunicació de Barcelona, a qui ha acusat de “manipular” la informació.

Preguntat per l’entrevista publicada al diari ABC, on va admetre que la sortida del Barça va ser “una hòstia amb classe”, Alves ha volgut demanar perdó als ofesos, però ha assenyalat clarament els responsables de la seva marxa: “No vaig voler ser tant extremista. Simplement vaig expressar allò que sentia. No m’agrada quedar-me amb mala sensació, ni energia, perquè se’m fa la vida avorrida. Ho vaig voler extreure, però si algú es va sentir malament li demano disculpes. El què vaig viure aquí va ser increïble, sensacional. Però vaig acabar amb sensació agredolça perquè em van empènyer per la porta. Vaig utilitzar els mitjans de Madrid perquè sé que ells no manipularien. Si ho fes aquí, crec que podrien manipular, perquè manipulen coses. No ho volia fer aquí.”

 

El lateral de la Juventus ha seguit en la mateixa línia en la segona resposta, on ha disparat directament contra la directiva. “Va ser tot molt bonic, però crec que per tornar el Barça hauria de rectificar moltes coses. L’ego de les persones no ho permetria, el tenen gegant. No reconeixerien els errors, la manera com em van fer sentir”, ha volgut explicar en la roda de premsa prèvia al partit.

Aquestes són les reflexions més interessants de la roda de premsa de Dani Alves:

 

Penediment per haver marxat

“No me’n penedeixo. No sóc de penedir-me d’allò que faig. És cert que aquí hi tinc sentiments i ho trobo a faltar. En algun moment ha pogut passat, però insisteixo, sóc un professional contractat per la Juventus. Mentre jo sigui allà, aquesta part meva seguirà guardada, encara que per moments pugui aflorar. De seguida ho bloquejo per no perjudicar la institució de la Juventus. Per això intento desvincular-me momentàniament, tot i que és molt dur.”

 

Sensacions per tornar

“Les sensacions són meravelloses. Estic feliç de tornar a jugar aquí. L’emoció és brutal. No havia tingut possibilitat de trepitjar el Camp Nou una altra vegada i és un cop d’energia altíssim.”

 

Possibilitats pel Barça

“Estem en un 60%-40%, essent molt respectuós amb el Barça. Sé que al Camp Nou els partits són molt llargs i es fa molt dur. També ser que si nosaltres fem un gran partit i provem de fer gol, sense conformar-nos amb el resultat que tenim, podem fer bastant mal al Barça. Seria un cop anímic important.”

 

Un record del Barça

“Si em pogués quedar amb una sensació em quedaria amb el discurs de comiat de la temporada. Vam tornar a fer una cosa molt gran i vaig dir que aquí era feliç. Sóc un més del Barça, sóc un aficionat des de la distància. Però ara represento una institució i uns colors, i quan entri al Camp Nou tot això quedarà guardat en un racó especial.”

 

Planificació del partit

“Tenim un equip que estudia molt bé els contraris i que sap molt bé per quin camí anar. Els companys saben què han de fer. Saben que hem de fer un esforç molt gran, però que valdrà la pena, perquè eliminarem el millor equip del món.”

 

Rebuda del Camp Nou

“Aquí al Camp Nou molts m’estimen i m’han estimat. Tot i que algun percentatge no. Aquí a Catalunya, els catalans són molt especials perquè el meu estil de vida no va amb el què a ells els agrada, amb el què creuen que he de ser. No sé què passarà demà, tot i que estic molt feliç de tornar, perquè això és casa meva, independentment de com em rebin. Sóc un culer més que aparcarà els sentiments quan comenci a rodar la pilota.”

 

Continuïtat de Messi i Iniesta

“Per bé del futbol espero que segueixin, però no puc endinsar-me en això perquè ja veieu com vaig marxar. Si fos per mi, els faria una estàtua. Passi el que passi, són llegendes, se les ha de cuidar i donar-los l’estima. Però s’ha de tenir reciprocitat. Quan pensin que no serveixen, els serà igual. Com a culer, espero que renovin i seguir gaudint-los des de la llunyania.”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa