Dani Alves ho té clar: “Neymar vol tornar a ser feliç a Barcelona”

El lateral brasiler insisteix en el retorn del seu excompany i amic a la capital catalana

Dani Alves ha reobert el serial Neymar tres setmanes després de tancar-se el mercat de fitxatges. L’excompany de futbolista brasiler tant al Barça com al PSG ha insistit en què creu que les intencions del ‘10’ són tornar a vestir de blaugrana. “Segueixo pensant que Neymar vol tornar a ser feliç a Barcelona”, ha insistit el lateral, que als seus 37 anys ha donat per acabada la seva carrera a Europa per firmar pel Sao Paulo brasiler.

Tot i l’excel·lent rendiment del jugador carioca després de tancar-se el mercat de fitxatges i confirmar-se la seva continuïtat al París Saint–Germain, Dani Alves –molt proper al futbolista brasiler– insisteix en la seva sortida. “Neymar era feliç a Barcelona, tothom vol tornar allà on ha estat feliç, i això és el que ha intentat ell”, ha explicat en declaracions a Business Insider.

De moment el serial haurà d’esperar com a mínim fins que es reobri el mercat de fitxatges el mes de gener i el Barça torni a plantejar una altra ofensiva pel futbolista brasiler, encara que el més normal és que una operació d’aquestes característiques no es pugui dur a terme fins a la finestra estiuenca.

Més informació

Nou comentari