Dani Alves serà nou jugador del París Saint-Germain en les properes hores. Segons ha pogut saber El Món, l’exblaugrana signarà aquesta tarda el seu nou contracte, que el lligarà al club francès per a les properes dues temporades, en detriment del Manchester City, amb qui tenia assegurat un futur a la Premier League. Alves ha aterrat aquest dimarts al matí a París per passar el reconeixement mèdic i segellar l’acord amb el PSG. El fitxatge serà oficialitzat en les properes hores i el jugador serà presentat entre dimecres i dijous.

Dues setmanes enrere, Dani Alves ho tenia pràcticament fet amb el Manchester City. Després de molts mesos de negociacions, el lateral brasiler tenia gairebé decidit el seu futur, que no era cap altre que lligar-se altra vegada a Pep Guardiola, l’entrenador amb el qual va aixecar dues Champions League amb el Barça (2009 i 2011). De fet, Alves no tenia cap més oferta que la del club citizen, amb qui va començar a parlar a finals de l’any 2016, un cop decidida la seva sortida de la Juventus.

 

Però les seves exhibicions als quarts de final i semifinals de la Lliga de Campions, vestint la samarreta de la Vecchia Signora, han obert la porta a noves propostes, algunes de molt atractives. La més seductora, la del París Saint-Germain, ha acabat passant per davant de la promesa pel Manchester City, amb qui finalment no es lligarà.

Dani Alves va decidir abandonar la Juventus pocs mesos després de posar els peus a l’antiga capital del regne d’Itàlia. Totalment en desacord amb els mètodes i el model de joc de Massimiliano Allegri, el lateral ha disputat una temporada amb poques satisfaccions a nivell esportiu. Més enllà dels títols assolits (l’Scudetto i la Coppa Itàlia) i de disputar la final de la Lliga de Campions, el brasiler no s’ha trobat còmode amb el seu rol -sobretot durant els primers mesos de competició- i amb les indicacions del seu entrenador, centrat en consolidar la línia defensiva i en evitar les ocasions de l’equip rival.

 

Durant el descans de la final de la Champions League, amb empat a un en el marcador i amb opcions de fer mal al Reial Madrid, les indicacions d’Allegri van acabar de convèncer Dani Alves d’abandonar el conjunt italià. Acostumat al futbol ofensiu, exhuberant i desacomplexat, les ordres de moderar l’atac i aplegar esforços per anul·lar els atacs blancs el van desesperar. Ara, amb el PSG i amb Unai Emery, el lateral de 34 anys tornarà a gaudir del futbol alegre i festiu.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa