Món Esport
La dada que deixa en evidència el Madrid i les seves queixes pels horaris
  • CA

El Reial Madrid no va pair massa bé els horaris de les jornades 33 i 34 que LaLiga va publicar aquest dilluns. El club blanc va queixar-se directament a la patronal, segons van informar els principals mitjans de comunicació madrilenys. Un informe elaborat pel diari MARCA, no obstant això, ha deixat en evidència l’entitat presidida per Florentino Pérez i li ha demostrat que està equivocat si considera que ha de protestar.

Sí, efectivament entre les jornades 33 i 34 el Madrid tindrà pràcticament 60 hores menys de descans respecte al Barça. Però només cal fer un cop d’ull a tots els partits que s’han disputat des de la represa de la competició de la regularitat –i tots els que ja estan programats, fins a la mateixa jornada 34– per adonar-se que els merengues arribaran als quatre últims compromisos amb més descans que els culers. 26 hores, concretament.

L’anàlisi del MARCA, que ha comptabilitzat les hores que hi ha entre el final de cada partit i l’inici del següent del Barça i el Madrid, demostra que, entre la jornada 28 i la 35, els catalans només descansaran més que els madrilenys en dues ocasions. En les quatre restants seran els de Zidane els que comptaran amb més temps per reposar cames. Les xifres són objectives i evidencien que les queixes blanques no tenen cap mena de sentit.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa