El Barça fa un dels millors partits de la temporada i s’apropa a la final (112-69)

Després d’un període de dubtes i recuperació per haver perdut la final de l’Eurolliga contra l’Anadolu Efes, el Barça de Sarunas Jasikevicius ja ha recuperat el seu millor estat de forma i fins i tot l’ha superat. En el primer partit de les semifinals del play-off de Lliga, els blaugranes s’han imposat al Tenerife amb un marcador molt contundent (112-69), gràcies a una segona part espectacular.

El partit, de fet, ha començat igualat i disputat. El primer període ha acabat amb empat i el segon sí que ha finalitzat amb victòria blaugrana, però els canaris estaven completament dins del partit. Tanmateix, el tercer quart ha estat demolidor. Els de Saras han arribat fins als 40 punts, amb un encert aclaparador des de la línia de tres. És el rècord històric d’anotació en un quart en un play-off de Lliga. El duel ha quedat absolutament trencat, però els culers no han afluixat als darrers deu minuts, on han anotat 29 punts, per culminar una actuació que ha enlluernat el públic del Palau Blaugrana.

Més bones notícies, perquè els dos millors del Barça han estat dos jugadors que havien desaparegut en el darrer tram de temporada: Nikola Mirotic i Àlex Abrines. El montenegrí ha anotat 21 punts i ha aconseguit un 23 de valoració, mentre que Abrines, amb un partit molt complet, ha arribat fins als 19. Pau Gasol ha tornat a ser molt important per als culers, mentre que Cory Higgins és la mala notícia, ja que s’ha retirat amb molèsties i és dubte per al segon partit de les semifinals, que es disputarà el dimecres 9 de juny a Tenerife.