El Barça ha sumat una nova victòria a la Lliga per anar-se apropant, cada vegada més, a la consecució del títol. Aquest cop la víctima ha estat el Logronyo (0-6), un equip de la part mitjana de la taula al qual les de Lluís Cortés el doblen pel que fa als punts en un duel disputat al mític estadi de Las Gaunas. Les blaugrana encara no coneixen la derrota en aquesta competició i ja queden només deu partits perquè es proclamin campiones. Depenent dels resultats de l’Atlètic de Madrid, les culers podrien celebrar el títol matemàtic d’aquí a no moltes jornades.

La resistència de les jugadores del Logronyo ha durat mitja hora. El Barça ha anat dominant el rival a poc a poc i als quinze minuts ja podria haver pujat el primer gol al marcador si no hagués estat perquè l’àrbitre ha vist fora de joc en l’acció que havia culminat Jennifer Hermoso. Al minut trenta però, dues jugades ofensives culers han sentenciat les locals, amb dues dianes, obra de Marta Torrejón i Alèxia Putellas. Per si això no fos prou, la segona ha ampliat la distància a tres gols poc abans del descans.

El nom de la segona meitat ha estat el de la nigeriana Asisat Oshoala. La futbolista africana no havia estat desapareguda a la primera meitat, però no havia aconseguit marcar i això és molt estrany en ella. Després del descans s’ha reivindicat amb una, dues i fins a tres dianes, és a dir, un hat-trick, per igualar Hermoso al capdavant de la classificació de les màximes golejadores de la Lliga. La lluita particular d’ambdues jugadores està aportant moltes alegries a les de Lluís Cortés aquesta temporada.