Món Esport
Maneta del Barça en el penúltim partit de Lliga (5-0)
  • CA

El Barça està acomiadant la temporada perfecta de la mateixa forma amb la qual va començar i ha anat seguint durant tot el curs: amb golejades. Les de Lluís Cortés han derrotat el Huelva a l’Estadi Johan Cruyff en el penúltim partit de Lliga amb una maneta en la qual han marcat fins a cinc futbolistes diferents (5-0).

Les andaluses només han pogut oferir resistència fins al minut 22, quan Lieke Martens ha aconseguit el primer gol de la tarda. Un cop s’ha obert la llauna, les altres dianes han anat caient pel seu propi pes. A la primera meitat encara ha marcat un altre gol Jenni Hermoso. Amb aquest, la davantera madrilenya té el Pitxitxi a tocar, a només un gol d’Esther, del Llevant.

A la segona part Aitana Bonmatí ha aconseguit el tercer gol al minut 64 i els dos darrers han arribat a les acaballes del duel. Asisat Oshoala ha marcat al minut 88 i Marta Torrejón al temps afegit. Les blaugranes jugaran el darrer partit de Lliga el pròxim diumenge contra l’Eibar. Si guanyen, tancaran la competició amb 99 punts de 102 possibles.



Més notícies
Aleksander Ceferin, president de la UEFA | Europa Press
Desapareix la regla dels gols en camp contari
Notícia: Desapareix la regla dels gols en camp contari
Comparteix
La UEFA l'eliminarà de totes les seves competicions a partir de la temporada vinent
El Camp Nou, ple | Europa Press
El públic tornarà als estadis sense restriccions a partir de la pròxima temporada
Notícia: El públic tornarà als estadis sense restriccions a partir de la pròxima temporada
Comparteix
Així ho ha anunciat la ministra de Sanitat, Carolina Darias

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa