Món Esport
Un Barça de rècord no dona cap opció a l’Estudiantes (96-68)
  • CA

Nova victòria aplastant del Barça de Sarunas Jasikevicius. Aquest cop, els culers s’han imposat al Movistar Estudiantes al Palau Blaugrana en un partit ajornat de la Lliga ACB. Els dos primers quarts han estat un autèntic escàndol dels locals, que han sotmès els madrilenys sense donar-los cap mena d’opció (96-68).

El Barça ha entrat al parquet amb una concentració sorprenent, més encara tenint en compte que es tractava d’un partit de Lliga ajornat contra un rival clarament inferior. Entre els dos primers quarts, els blaugrana han anotat fins a 64 punts, una anotació a la qual no arribaven des de feia més de 30 anys. Tot un rècord.

Al tercer període han abaixat el ritme de forma clara i s’han quedat amb 13 punts, però tot i això han superat l’Estudiantes, que no ha pogut passar dels vuit. Les defenses i el desencert ofensiu han manat. Al darrer període, ambdós conjunts s’han posat les piles i han arribat fins als 21 punts.

El Barça ha completat un partit molt coral, en el qual no ha destacat cap jugador per sobre de la resta. Els màxims anotadors han estat Mirotic, Pustovyi i Kuric, que han fet 18, 16 i 15 punts respecticament. També han estat els més valorats, juntament amb Sergi Martínez, que continua en una bona línia de progressió.

La visita de Laporta

Nou gest del president Joan Laporta amb els jugadors. L’advocat barceloní ha estat present a la llotja del Palau per celebrar el seu primer partit oficial com a president amb el Barça de bàsquet com a local. En acabar el duel, ha anat a saludar i felicitar la plantilla als vestidors.



Més notícies
Ronald Koeman, durant la seva presentació | FC Barcelona
Koeman continuarà una temporada més a la banqueta del Barça
Notícia: Koeman continuarà una temporada més a la banqueta del Barça
Comparteix
La reunió entre Laporta i el tècnic neerlandès ha conclòs de forma positiva per a les dues parts
Joan Laporta, després d'haver votat | El Món
Les dues peticions que fan tots els culers a Laporta
Notícia: Les dues peticions que fan tots els culers a Laporta
Comparteix
Des que és president del Barça, molts seguidors li demanen canvis al club

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa