Món Esport
Inici de Lliga immaculat (0-5)
  • CA

Quatre partits de Lliga, quatre golejades i quatre partits sense encaixar. Després de la victòria contra el Betis (0-5), el Barça de Lluís Cortés signa un inici de temporada immaculat, en el qual ha sortit tot a la perfecció. Com no podria ser d’una altra manera, són líders de la Primera Iberdrola i estan encaminades a repetir el triomf del campionat que ja van assolir el curs passat.

Com sempre, les blaugrana han tancat el partit des dels primers minuts. Abans de la mitja hora de joc, Aitana Bonmatí i Mariona Caldentey ja havien sentenciat el duel. El Betis ha estat més incisiu que altres contrincants de Lliga i s’ha apropat al gol, però Cata Coll ha estat atenta per impedir que les andaluses poguessin reaccionar. A la segona meitat, Asisat Oshoala, Jenni Hermoso i un gol en pròpia porteria han acabat d’ampliar l’avantatge fins a les cinc dianes. 

S’atura la ratxa de l’Espanyol

L’inici de curs de les periques també estava sent excepcional, sobretot si ho comparem amb la temporada passada, on haguessin baixat de categoria si el coronavirus no hagués aturat la Lliga. Després de dues victòries consecutives, l’Eibar ha acabat amb la ratxa de l’Espanyol amb una victòria per la mínima amb gol de Thembi Kgatlana.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa