Món Esport
El Barça no s’endú un disgust històric de miracle (81-85)
  • CA

El primer equip masculí de bàsquet del Barça ha aconseguit una victòria suadíssima a la pista de l’Associació Esportiva Mònaco, un club que debuta aquesta temporada a l’Eurolliga (81-85). El partit s’ha resolt a la pròrroga i els de Sarunas Jasikevicius no han perdut de miracle. Hauria estat una derrota històrica, ja que els monegascos haurien encadenat dos triomfs a casa contra clubs llegendaris d’Europa. A finals de setembre van derrotar el Panathinaikos grec a la pista de la Salle Gaston Medecin i s’estan consolidant com l’equip revelació de la competició. Tot i això, un enorme Brandon Davies ha forçat la pròrroga i ha estat decisiu en aquesta per donar la victòria al Barça, que encara no ha perdut cap partit aquesta temporada.

El Mònaco ha demostrat el seu enorme potencial des del primer minut. Els blaugranes han sortit massa confiats i ho han pagat molt car, amb un primer parcial amb deu punts de diferència en contra. El segon quart ja ha estat dominat pels de Saras, però no han pogut eixugar tot l’avantatge que els locals havien aconseguit. Al tercer període el Barça li ha donat la volta al marcador i al quart ha començat a posar una bona diferència amb el Mònaco. Tanmateix, als darrers minuts els monegascos han tornat a entrar al partit i l’han remuntat. A la darrera jugada, un colossal Brandon Davies ha agafat un rebot en atac in extremis per empatar el partit i dur-lo a la pròrroga.

Un jugador important del Mònaco ha estat Leo Westermann. L’exblaugrana, que va marxar molt cabrejat per la falta de minuts de Saras, ha arribat a celebrar cistelles a la cara del seu extècnic. Ara bé, això ho ha pagat caríssim, ja que s’ha notat que li pesava massa la pressió i ha començat a fallar cistelles que han donat avantatge als culers, tant al quart període com a la pròrroga. En aquest temps extraordinari la moneda ha caigut del costat blaugrana gràcies, sobretot, a un bon triple de Nick Calathes.

El gran protagonista del partit i el millor jugador del Barça ha estat Brandon Davies amb moltíssima diferència. Més enllà de les accions decisives que ha signat, els seus números demostren la seva actuació majestuosa: ha anotat 27 punts, ha capturat 10 rebots i ha fet un bestial 38 de valoració. Nikola Mirotic i Nick Calathes també han fet un bon partit, mentre que per part monegasca cal destacar el paper de Will Thomas, Mike James i Donta Hall. El Barça descansarà aquest cap de setmana, perquè el Palau Blaugrana estarà ocupat per l’Assemblea de Socis Compromissaris.



Més notícies
Pep Guardiola, entrenador del City | Europa Press
Guardiola esclata contra un jugador seu i el Barça se’n pot beneficiar
Notícia: Guardiola esclata contra un jugador seu i el Barça se’n pot beneficiar
Comparteix
El tècnic de Santpedor ha obert la porta de sortida a Raheem Sterling
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
La divertida confusió de Laporta: Messi torna al Barça?
Notícia: La divertida confusió de Laporta: Messi torna al Barça?
Comparteix
El president del Barça ha confós el nom de l'argentí amb el de Pedri

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ferreret a octubre 16, 2021 | 11:35
    ferreret octubre 16, 2021 | 11:35
    No ha estat de miracle, ha estat perquè han jugat fins al final tot i jugar fora de casa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa