El Barça es fa fort a l’Eurolliga (72-80)

El primer equip masculí de bàsquet del Barça continua amb la seva ratxa inaturable aquest inici de curs. Els de Sarunas Jasikevicius no han perdut cap partit de l’ACB, ni tampoc cap de l’Eurolliga. Si bé és cert que en competició europea només han disputat dos duels, tots dos han estat victòries de molt prestigi. La segona ha estat un triomf d’ofici i de saber mantenir el tipus contra el sempre perillós Bayern de Munic a terres alemanyes (72-80).

El Barça ha plantejat una primera part impecable contra els bavaresos. Al segon quart, els catalans han arribat a dominar el marcador per vint punts d’avantatge. A la represa, els blaugranes han sentenciat el duel amb un nou parcial a favor al final del període de cinc punts més de marge. Ara bé, els alemanys han reaccionat als últims minuts i han intentat posar la por al cos als blaugranes. Això, però, només ha estat un miratge, ja que la victòria no ha perillat realment en cap moment per als de Saras.

Els dos líders de l’equip en aquest inici de temporada han tornat a ser els dos jugadors més destacats d’aquest partit: Cory Higgins i Nikola Mirotic. L’americà ha dominat els registres d’anotació i valoració, amb 16 i 25 punts respectivament, mentre que el montenegrí no ha provat tants llançaments, però ha estat important en defensa per acabar amb un 19 de valoració. L’aportació ofensiva de Brandon Davies també ha estat molt rellevant.

El partit del cap de setmana del Barça serà força plàcid, ja que s’enfrontarà a un Betis que es troba a la zona baixa de la classificació i que només ha guanyat un partit. Pel que fa a la setmana d’Eurolliga, una de freda i una de calenta. El dimecres rebrà l’Olympiacos grec, un rival sempre incòmode, mentre que divendres anirà a la pista del Mònaco, debutant a la competició.