Una golejada més i ja no és notícia (6-0)

Nou partits, nou victòries. Nou partits, 51 gols a favor i només un en contra. Mai no s’havia vist res semblant al futbol femení estatal. El Barça de Lluís Cortés domina la Primera Iberdrola com vol i no només bat tots els rivals, sinó que ho fa amb facilitat i golejada rere golejada. Aquest cop, el Sevilla ha estat la víctima de les blaugrana a l’Estadi Johan Cruyff (6-0).

La novetat d’aquest partit ha estat que el Barça ha trigat més de deu minuts en marcar el primer gol. Concretament onze. Alèxia Putellas ha estat qui ha obert la llauna. Posteriorment, ha marcat de penal Jennifer Hermoso i, abans del descans, també ha anotat Caroline Hansen. A la segona meitat, Oshoala i Aitana Bonmatí, per partida doble, han rematat la feina.

Per molt que sembli estrany, el Barça no és líder de la competició. Les blaugrana s’han perdut fins a tres partits a causa del coronavirus i, amb 27 punts de 27 possibles, són segones. El líder és el Granadilla canari, amb dos punts més que les blaugrana. L’Atlètic de Madrid és quart, amb 24 punts i el Reial Madrid les supera per un punt.