El Barça rep el primer gol de la temporada, però continua golejant (5-1)

La Reial Societat entrenada per la catalana Natàlia Arroyo, una de les dues úniques entrenadores femenines de la Primera Iberdrola, ha trencat un rècord absolut del conjunt blaugrana. Les de Lluís Cortés encara no havien rebut cap gol aquesta temporada, cosa que suposa un total de 962 minuts sense encaixar, i Nahikari ha acabat amb aquesta ratxa. Tot i això, el guió només ha patit aquesta petita variació i les culers han tornat a guanyar i es mantenen sòlides en el lideratge de la Lliga (5-1).

La tònica del partit ha estat la mateixa de sempre: el Barça arrenca amb la sisena marxa posada i ofega al rival fins a aconseguir el gol. Aquest cop ha costat més de l’habitual, no per falta d’ocasions, i ha acabat caient al minut 17, obra de Leila. Les blaugrana han continuat perdonant i la Reial ha castigat. Al minut 32, Nahikari ha batut Cata Coll amb un xut creuat que ha trencat el rècord d’imbatibilitat absolut del Barça femení. Tot i això, poc abans del descans, un gol en pròpia porteria de Nuria Rábano ha posat les coses de cara per a les de Lluís Cortés.

A la segona meitat, la Reial no s’ha rendit i ha plantat cara durant una bona estona. Han estat vint minuts molt igualats, potser els més competits d’aquesta temporada a l’Estadi Johan Cruyff, però la piconadora blaugrana ha acabat trobant el forat. Quan només quedaven quinze minuts pel final, Alèxia Putellas ha sentenciat el duel amb el 3-1, però és que a la recta final del partit, Marta Torrejón i Mariona Caldentey han convertit la victòria en golejada.

Amb tot, això suposa la sisena victòria de sis partits jugats del Barça a la Primera Iberdrola. Els dos duels que s’han hagut d’ajornar a causa de positius per coronavirus en els rivals fan que les blaugrana no puguin ser líders. El Granadilla tinerfeny ocupa aquesta plaça amb un punt més, tot i que aquesta classificació és enganyosa. L’Atlètic de Madrid és tercer, amb un punt menys que les culers, i el nou Reial Madrid és quart, amb dos punts menys.