Un dia més a l’oficina: golejada i líders (6-0)

El Barça ha tornat a golejar de forma aplastant un rival a la Primera Iberdrola. La víctima de les de Lluís Cortés a la segona jornada de Lliga ha estat el Logroño (4-0), que només ha pogut assaborir l’opció de puntuar a l’Estadi Johan Cruyff durant els sis primers minuts de partit amb el 0-0. Després d’haver passat per damunt del Reial Madrid a la primera jornada, l’equip culer ha confirmat que no tindrà pietat de cap contrincant i ja lidera la classificació aprofitant la punxada de l’Atlètic de Madrid del cap de setmana passat.

No havien passat ni 20 minuts i el partit ja estava resolt. Les blaugrana, com estan habituades a fer, han saltat a la gespa amb la intenció de deixar el duel enllestit des de bon començament i deixar el rival sense armes abans que tinguin cap oportunitat de disparar. Tres bales certeres, una de Lieke Martens, una altra de Caroline Graham i una tercera de Vicky Losada han noquejat el Logroño des del xiulet inicial. Abans del descans, Aitana Bonmatí ha fet el quart per acabar de rematar la feina.

Lluís Cortés ha aprofitat la segona meitat per donar descans a algunes jugadores d’importància capital per a aquest equip i ha donat minuts a futbolistes com Crnogorcevic, Jana o Bruna. El conjunt blaugrana s’ha preocupat de gestionar l’avantatge al marcador i poca cosa més. Alèxia Putellas, quan faltaven pocs minuts per acabar l’enfrontament, ha marcat el cinquè i Aitana, al temps afegit, el sisè.

Si res no canvia, el Barça es proclamarà campió de la Primera Iberdrola amb facilitat, i això que només han passat dues jornades de Lliga. El cas és que el nivell que exhibeixen les de Lluís Cortés és tan superior al de qualsevol rival, que es fa molt difícil pensar que algú podrà qüestionar el conjunt blaugrana. I és que, per molt tòpica que sigui la frase, no deixa de ser certa: no tenen rival.