Pas a pas engrandint la llegenda. Com era d’esperar, el Barça ha sortit a la gespa de La Rosaleda amb una clara intenció de dominar el ritme del partit i la possessió de la pilota. D’altra banda, les dones del Logronyo dibuixaven sobre el camp dues línies molt clares, molt juntes i descaradament endarrerides tot esperant l’oportunitat per sortir al contraatac.

Hansen, desbordant per la banda dreta, ha estat el principal perill del Barça durant els primers compassos del partit. Alhora, una Martens molt solvent al mig del camp tallava qualsevol esperança riojana d’obrir el marcador. Jennifer Hermoso ha tingut la primera gran ocasió pel Barça, però no ha sabut concretar-la a l’haver xutat al cos de Pamela Tajonar, la portera rival.

Tajonar ha estat el nom propi i l’àngel de la guarda de les riojanes durant tot el partit, tot evitant gols de les blaugrana en diverses ocasions. Sobre el minut 30 de la primera meitat, el partit s’ha tornat espès, però el Barça ha trobat vies per crear perill mitjançant les bandes amb Hansen com a protagonista tota l’estona pel costat dret.

Precisament, en una aproximació per aquesta banda, Alexia Putellas ha rebut una entrada en intentar-se desfer de dues rivals. González González ha assenyalat penal, i la mateixa capitana ha estat l’encarregada d’executar la pena màxima: molta seguretat, llançament potent arran de terra i pel costat dret. Res a fer per la portera mexicana (1-0).

A partir d’aquest moment el Logroño s’ha llençat a l’atac tot cercant l’empat, però una recuperació d’Aitana Bonmatí al mig del camp ha estat coronada per un gran eslàlom i un xut potent per l’escaire dret que ha suposat el segon de les blaugrana (2-0). El Barça deixava encarrilat el títol quan s’ha arribat a la mitja part.

Per si fos poc, la segona meitat ha començat amb la mateixa dinàmica de la primera: amb el Barça creant perill, amb Mapi León, Patri Guijarro i Putellas com a protagonistes, i amb la guardameta logronyesa salvant els mobles amb aturades espectaculars. Si la majoria dels atacs culers s’havien produït per la banda dreta, el tercer gol ha tingut una història diferent. Leila ha realitzat una gran conducció per l’esquerra, seguida d’una centrada molt precisa que Jennifer Hermoso ha anticipat a la perfecció al primer pal: rematada de cap creuada i partit sentenciat (3-0).

L’entrada de Mariona, Hamraoui i Oshoala ha revolucionat encara més el partit, tornant-lo un monòleg total del Barça. Precisament, la nigeriana ho ha intentat en fins a quatre ocasions i ha estat molt a prop de veure gol, però finalment no ha tingut premi. Les catalanes han atacat de forma molt agressiva en els minuts finals de partit, però el resultat ja no s’ha mogut. El 3 a 0 ha estat el marcador definitiu, partit dominat de dalt a baix, i d’aquesta brillant manera les blaugrana superen, amb 7 títols, a l’Espanyol com a les actuals Reines de Copes del futbol estatal.



Més notícies
Graham, jugadora del FC Barcelona | FC Barcelona
El Barça femení guanya a Logronyo i estableix el millor inici històric de la competició (0-2)
Notícia: El Barça femení guanya a Logronyo i estableix el millor inici històric de la competició (0-2)
Comparteix
Les de Lluís Cortés encadenen 15 victòries consecutives
Patri Guijarro i Caroline Graham Hansen celebren un gol | Europa Press
El Barça renova Patri Guijarro fins al 2024
Notícia: El Barça renova Patri Guijarro fins al 2024
Comparteix
El club blaugrana s’assegura la continuïtat d’una de les peces clau de l’equip de Cortés

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa