Un San Mamés ple no pot evitar la victòria del Barça (0-3)

El Barça ha sumat novament els tres punts en una nova jornada de Lliga, golejant l’Athletic Club de Bilbao a domicili (0-3). Tot i això, la gran victòria d’aquest partit ha estat la del futbol femení, que ha vist com es tornava a omplir un dels estadis mítics de la Primera Divisió de la categoria masculina i 32000 persones han ompert San Mamés malgrat la derrota del seu equip. Les blaugrana es mantenen en la primera posició de la taula i amplien la distància amb l’Atlètic de Madrid fins als set punts després de l’empat de les matalasseres a l’estadi del Rayo

La plantilla del Barça és molt superior a la de l’Athletic. Tot i això, els milers d’espectadors de l’estadi de Bilbao han donat forces a les locals per poder resistir les envestides blaugrana durant molts i molts minuts. De fet, el primer gol de les de Lluís Cortés no ha arribat fins el minut 64 de joc, obra de Mariona Caldentey. Un cop s’ha obert la llauna, les lleones no han tingut esma per buscar la remuntada i el Barça ha engreixat el marcador fins als tres gols, els dos últims fets per Oshoala en menys de deu minuts.

Per la seva banda, l’Espanyol ha caigut novament i es manté, amb tres punts, a l’últim lloc de la classificació. De fet, les blanc-i-blaves encara no coneixen la victòria en aquesta Lliga. Aquest cop ha estat el Logronyo l’encarregat de batre les de Jordi Ferrón (1-3), que s’ha avançat amb un gol de Barbra Banda a la segona meitat. Tot i que l’Espanyol ha aconseguit empatar gràcies a Ainhoa Marín, Jade Boha ha castigat les locals amb dos gols durant els darrers deu minuts de partit que han suposat la victòria visitant.