Món Esport
El Barça esclafa l’Alba Berlín en l’estrena a l’Eurolliga (96-64)
  • CA

El Barça ha començat l’Eurolliga de la millor manera possible amb una àmplia victòria per 96-64 davant l’Alba Berlin al Palau Blaugrana. L’equip de Sarunas Jasikevicius ha dominat el duel en tot moment i ha estat liderat per Nikola Mirotic, que ha anotat 22 punts. L’encert dels locals en el tir exterior ha estat un dels fets que han decantat el partit. Els culers han anotat 14 triples.

El Barça ha mostrat al primer quart les seves ganes de resoldre el partit per la via ràpida. L’equip barceloní ha aconseguit un parcial de 12-2 només començar gràcies a cinc punts de Mirotic i altres cinc de Calathes. L’Alba Berlín ha reduït una mica la diferència cap a la meitat del període. Però dos triples seguits de Kuric han ampliat l’avantatge culer fins als 13 punts al final del quart inicial (28-15).

L’equip de Jasikevicius ha assolit els vint punts de diferència només començar el segon període. Maodo Lo ha impedit que el marcador fos encara més cruel pels visitants abans del descans. El jugador alemany ha anotat vuit punts pràcticament seguits que han posat fi a la sequera anotadora dels berlinesos. El Barça ha arribat a la mitja part guanyant per 50-29.

El tercer quart ha estat el més fluix de l’equip culer. De fet, tan sols ha aconseguit anotar 13 punts. L’equip blaugrana no ha aconseguit anotar cap cistella durant els últims quatre minuts del tercer període. L’Alba Berlín tampoc ho ha aprofitat gaire i tan sols ha aconseguit reduir quatre punts l’avantatge dels locals (63-46).

Ara bé, l’equip de Sarunas Jasikevicius ha ofert un festí al Palau Blaugrana a l’últim quart en anotar 33 punts. Jokubaitis ha fet set punts en aquest període i Laprovittola ha anotat tres triples. Tots dos jugadors han mostrat la seva millor versió davant la seva afició per primera vegada des de la seva arribada al club blaugrana. Un parcial final de 20-6 a favor dels blaugranes ha permès que el marcador final reflectís un contundent 96-64.



Més notícies
Pau Gasol, després de proclamar-se campió de Lliga | Europa Press
Pau Gasol ja ha pres una decisió sobre el seu futur
Notícia: Pau Gasol ja ha pres una decisió sobre el seu futur
Comparteix
El pivot català anunciarà si es retirà o si continua al Barça el dimarts 5 d'octubre
Andrés Feliz, jugador de la Penya | Europa Press
Gran jornada per al bàsquet català
Notícia: Gran jornada per al bàsquet català
Comparteix
El Barça, la Penya i el Manresa han guanyat els seus partits de la Lliga ACB i han deixat bones sensacions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa