Crítiques a Messi per la seva actitud durant el descans

L'argentí es va mostrar completament abatut quan encara quedaven 45 minuts per intentar remuntar el partit

Ningú no es deslliura de la seva part de culpa després de la desfeta humiliant del Barça davant el Bayern de Munic als quarts de final de la Champions a Lisboa. Tampoc el capità, el millor jugador del món i, probablement, el millor de la història, Leo Messi. Més enllà de no haver estat capaç d’aixecar el partit des del terreny de joc (ni ell, ni cap dels seus companys), la seva imatge com a portador del braçalet també va quedar tacada després d’un vídeo que ha estat criticat per molts.

Durant el descans, les càmares d’ESPN van captar un Leo Messi completament abatut, assegut i capcot, que semblava no tenir ganes de sortir a jugar la segona meitat. El Barça ja havia rebut quatre gols, el Bayern havia fet palès la seva superioritat i remuntar el partit era una obra titànica, quimèrica i utòpica. Tanmateix, a molta gent no li ha agradat veure reflectida la cara de la derrota i la vergonya en un rostre tan guanyador i triomfador com és el del capità blaugrana.

Al seu costat, un altre dels jugadors més estimats de la plantilla actual, amb una cara molt similar a la de Messi: Marc-André ter Stegen. El porter del Barça, que tantes i tantes vegades ha salvat l’equip de la humiliació aquesta temporada i els darrers cursos, resignat, intentant agafar forces juntament amb el capità per afrontar una segona meitat que, encara no ho sabien, seria pitjor que la primera.

Més informació

Comentaris

  Doctor Strangelove Agost 15, 2020 1:54 pm
  Messi és ara el nou Abdul "gandul " Jabbar, arrossega pels camps, és una vergonya pel futbol. Un ha de saber-se retirar a temps, i algú li ha de dir. Doc.
  Carles Mansu Agost 15, 2020 1:59 pm
  Perquè serà? Potser per que ell hi entén en futbol? Ni ell, tot sol, pot arreglar la pífia de tanta genteta!
  Maria Agost 15, 2020 3:01 pm
  Doncs jo si que t'entenc. Té tot el dret del món d'estar avergonyit, enfonsat i desanimat. Amb socis blaugranes com vosaltres que heu permès aquesta directiva i no heu presentat cap queixa immediata n'hi ha per caure de cul.
  JordiP Agost 15, 2020 5:19 pm
  Les solucions" que el Bartomeu "porta dies pensant" i que "aplicarà un dia d'aquests" seran: 1.- Despachar Setién i tot l'equip improvisat cuitacorrents. 2.-Despatxar el director tècnic i el seu equip. 3.-Despatxar la meitat de la Junta Directiva. 4.-Pujar-se el sou (o les comissions). Eleccions? No. Per què les hauria de convocar? Si amb ell el club marxa divinament!!!
  Republica Agost 15, 2020 5:22 pm
  Con pudeu critica al que usadunat el miyo barca de la istoria els cuyons en contra de la directiva
  william james Agost 15, 2020 6:50 pm
  Des de fa anys el joc del Barça es limitava a un gran "rondo" que acabava pasant la pilota a Messi. Pero abans la pilota anava a la velocitat de la llum, els jugadors tenien 25 any i mossegaven i Messi era el mes semblant a Superman. Pero el temps ha passat i ara juguen caminant, la pilota sembla va enrrera mai cap al davant i tots han d'esperar que arribi Messi. Quans jugadors han arruïnat les seves carreres quan han arribat al nou camp i els hi han dit que el patró de joc del Barça es que
  Sempre Messi Agost 16, 2020 5:46 pm
  Messi està fins als collons de la merda d'equip que té el Barça. Un equip de futbol és això, un equip i al Barça actual només 4 o 5 futbolistes tenen talla de Champions.
  2019 Agost 16, 2020 11:32 pm
  El futbol de ahora , dentro de muy pocos años el 90% de jugadores seran negros, como paso con la NBA QUE AHORA CASI EL 1OO% LO SON, son mas fisicos, corren mas mas disciplinados y mas deportistas, y a quien le joda ya lo sabe ajo y agua.

Nou comentari