Cristiano Ronaldo hauria estat ofert al Barça

Segons el periodista Guillem Balaguer, l’agent del portuguès, Jorge Mendes, s’ha posat en contacte amb el club blaugrana i altres equips del continent per temptejar una possible sortida de la Juventus

Filtració impactant sobre el mercat de fitxatges. Segons ha informat el periodista Guillem Balaguer, l’agent de Cristiano Ronaldo, Jorge Mendes, ha ofert el davanter portuguès a alguns equips d’Europa, entre ells el Barça, després de l’eliminació de la Juventus de la Champions als vuitens de final, un fet que va decebre i molt a l’exjugador del Reial Madrid.

Ronaldo no va pair gens bé que el seu equip no fos capaç de colar-se entre els vuit millors equips d’Europa i, segons ha transcendit els últims dies, s’està plantejant canviar d’aires aquest estiu, només dos anys després d’aterrar a Torí. El seu representant ja s’està movent per satisfer la voluntat del seu client, i és per això que ha mantingut contactes amb diversos clubs del continent.

Sempre segons el mateix periodista, que ha explicat la informació a la BBC, Mendes no ha negociat amb el Barça ni els altres equips als quals ha ofert Ronaldo –el PSG també ha sonat amb força en les darreres hores–. L’agent només s’ha posat en contacte amb les entitats per temptejar les seves intencions i rastrejar les portes que se li obririen a Cristiano si finalment decidís marxar de la Juventus.

Més informació

Nou comentari