Crida per omplir el Camp Nou de globus grocs durant el Clàssic

El Comitè de Defensa de la República vol aprofitar la repercussió del Clàssic per demanar la llibertat dels presos polítics catalans

El Comitè de Defensa de la República del Barça ha anunciat les seves intencions d’aprofitar l’aparador mediàtic del Clàssic per tornar a demanar la llibertat dels presos polítics catalans. El CDR ha demanat, a través de les xarxes socials i a tots els aficionats que vegin el partit contra el Madrid des de la graderia del Camp Nou, a portar i repartir “tants globus grocs com pugueu” per mostrar-los durant el minut 17’14” de la primera part.

 

 

Així, si els seguidors culers fan cas a les indicacions del CDR del Barça, aquests repetiran una iniciativa que ja es va dur a terme en el partit d’anada dels quarts de final de la passada Champions contra la Roma. La intenció, doncs, és afegir, als tradicionals càntics “d’independència” i de “llibertat presos polítics”, uns globus grocs que dibuixin una imatge colpidora. La repercussió mediàtica pròpia d’un Clàssic farà la resta.

 

Nou comentari