El Barça signa un crèdit de 500 milions d’euros amb Goldman Sachs

Aquest acord no té res a veure amb el crèdit que havia signat Bartomeu per l'Espai Barça

Nou èxit econòmic de la nova junta directiva del Barça. El club blaugrana pot respirar tranquil, com a mínim a curt termini, després de signar un crèdit de fins a 500 milions d’euros amb Goldman Sachs. Aquest acord no té res a veure amb el que ja havia assolit Josep Maria Bartomeu amb el mateix grup inversor, ja que aquells diners havien d’anar destinats a l’Espai Barça.

En comptes d’això, Joan Laporta i el seu equip utilitzaran el mig bilió d’euros per temes molt més urgents, com són el pagament de sous, deutes i contractes. És tot just el segon èxit econòmic d’aquesta junta directiva, ja que ara fa unes setmanes també es va aconseguir el refinançament del deute amb diversos inversos per evitar un pagament immediat. Així doncs, el que s’està buscant és endarrerir els moments de fer grans pagaments, per esperar a una millora econòmica de l’entitat, amb una gestió optimitzada i el final de la pandèmia.

Cal destacar que, d’aquest crèdit signat amb Goldman Sachs, arribarà un primer avançament de 100 milions d’euros, per tant, no serà tot de cop. S’ha de tenir en compte que el club encara està immers en l’extensa auditoria que s’està duent a terme als budells de l’entitat per conèixer quina és la situació concreta. Fins que això no passi, la junta directiva de Laporta té menys marge de moviment del que desitjaria.

Més informació

Nou comentari