Món Esport
El Barça signa un crèdit de 500 milions d’euros amb Goldman Sachs
  • CA

Nou èxit econòmic de la nova junta directiva del Barça. El club blaugrana pot respirar tranquil, com a mínim a curt termini, després de signar un crèdit de fins a 500 milions d’euros amb Goldman Sachs. Aquest acord no té res a veure amb el que ja havia assolit Josep Maria Bartomeu amb el mateix grup inversor, ja que aquells diners havien d’anar destinats a l’Espai Barça.

En comptes d’això, Joan Laporta i el seu equip utilitzaran el mig bilió d’euros per temes molt més urgents, com són el pagament de sous, deutes i contractes. És tot just el segon èxit econòmic d’aquesta junta directiva, ja que ara fa unes setmanes també es va aconseguir el refinançament del deute amb diversos inversos per evitar un pagament immediat. Així doncs, el que s’està buscant és endarrerir els moments de fer grans pagaments, per esperar a una millora econòmica de l’entitat, amb una gestió optimitzada i el final de la pandèmia.

Cal destacar que, d’aquest crèdit signat amb Goldman Sachs, arribarà un primer avançament de 100 milions d’euros, per tant, no serà tot de cop. S’ha de tenir en compte que el club encara està immers en l’extensa auditoria que s’està duent a terme als budells de l’entitat per conèixer quina és la situació concreta. Fins que això no passi, la junta directiva de Laporta té menys marge de moviment del que desitjaria.



Més notícies
Emerson, durant un partit de l'Atlético Mineiro
El Barça ja ha decidit el primer fitxatge de l’estiu i no és ni Eric, ni Agüero, ni Depay
Notícia: El Barça ja ha decidit el primer fitxatge de l’estiu i no és ni Eric, ni Agüero, ni Depay
Comparteix
El club vol fer efectiva l'arribada d'Emerson Royal durant els pròxims dies
Piqué i Jordi Alba, en arxiu | Europa Press
Les quatre vaques sagrades que podrien abandonar el Barça aquest estiu
Notícia: Les quatre vaques sagrades que podrien abandonar el Barça aquest estiu
Comparteix
Més enllà del que pugui passar amb Koeman, Laporta també vol fer una neteja al vestidor

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa