Món Esport
Coutinho: “El meu rendiment no ha estat el que tothom s’esperava”
  • CA

Philippe Coutinho és plenament conscient que, des que va arribar al Barça, el seu rendiment “no ha estat el que tothom s’esperava”. L’atacant brasiler, el futbolista blaugrana encarregat d’atendre els mitjans en la prèvia de la visita de la Juventus de Torí al Camp Nou, no ha tingut cap mena de problema a reconèixer-ho i fer autocrítica, encara que també ha deixat molt clar que “he treballat molt mentalment per estar bé i avui en dia em considero molt més fort en aquest sentit”.

A més, Coutinho també ha aprofitat la seva compareixença per demanar paciència al barcelonisme després de la derrota contra el Cadis. “Ens trobem en un procés de renovació. Ha canviat l’entrenador, alguns jugadors, peces importants… Hem de tenir paciència. Els que estem a dins hem de fer tot el possible perquè les coses vagin bé”, ha declarat. “Hi ha moltes novetats i hem de tenir una mica de paciència. Tenim ganes de millorar el que no surt bé. Parlem molt internament, tant amb l’entrenador com entre nosaltres. Ho hem de resoldre internament”, ha insistit.

Les declaracions de Coutinho prèvies al Barça-Juventus

Retrobar-se amb el triomf i assegurar la primera posició: “Serà un gran partit. Tenim l’objectiu de classificar-nos com a primers i per a nosaltres serà important guanyar, i més venint d’una derrota. Encara que sigui una altra competició, tenim l’objectiu de demostrar que podem capgirar la situació”.

Reconeix que el millor Coutinho encara no ha arribat: “Soc el primer a fer autocrítica. Jo soc conscient que el meu rendiment no ha estat el que tothom s’esperava. El que puc dir és que he treballat molt mentalment per estar bé i avui en dia em considero molt més fort en aquest sentit”.

Neymar vol retrobar-se amb Messi: “No sé el que passarà l’any vinent. L’únic que puc dir és que aquestes coses mai se saben. Tothom vol jugar amb els millors i aquí pensem el mateix”.

Demana paciència: “Ens trobem en un procés de renovació. Ha canviat l’entrenador, alguns jugadors, peces importants… Hem de tenir paciència. Els que estem a dins hem de fer tot el possible perquè les coses vagin bé”.

La plantilla, frustrada: “Sempre que es perd un partit important és difícil. L’ambient és de frustració. Veig l’equip amb moltes ganes de canviar el moment que estem vivint. Personalment, estic més fort que abans”.

L’esquema de Koeman: “Jo treballo per jugar bé on em posi l’entrenador. Tothom té les seves preferències, i en el meu cas m’agrada jugar més centrat. Com he dit, però, el que decideix és el tècnic”.

El vestidor vol reaccionar: “Hi ha moltes novetats i hem de tenir una mica de paciència. Tenim ganes de millorar el que no surt bé. Parlem molt internament, tant amb l’entrenador com entre nosaltres. Ho hem de resoldre internament”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa