Món Esport
Reforç de luxe per al Barça de cara a la visita al Wanda Metropolitano
  • CA

El Barça ha tingut uns dies de tranquil·litat amb motiu de l’aturada per partits de seleccions, però cada vegada menys perquè torni a l’acció. Aquest dimarts, de fet, ha realitzat el segon entrenament de la setmana, preparatori per a l’exigent visita a l’Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano. Encara a l’espera que tots els internacionals tornin a Barcelona, Koeman ha rebut una molt bona notícia avui: Philippe Coutinho ha completat la seva primera sessió sencera amb el grup després de la lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra que es va fer al clàssic.

El brasiler ha format part d’un entrenament en què també han participat Ter Stegen, Piqué, Aleñá, Dembélé, Riqui Puig, Neto, Coutinho, Jordi Alba, Matheus, Umtiti i Junior, a més d’Arnau Tenas, Mingueza i Ramos Mingo, del filial. Si la recuperació de Coutinho avança tal com està previst, el més normal és que l’atacant entri en la convocatòria per viatjar a Madrid i que tingui minuts durant el duel, sigui com a titular o sortint des de la banqueta. Si és així, només s’haurà perdut quatre partits entre totes les competicions durant la seva absència.

Sergio Busquets, l’altra cara de la moneda

D’altra banda, qui molt probablement no jugarà contra l’Atlètic serà Sergio Busquets, que s’ha fet un esquinç lleu del lligament lateral extern del genoll esquerre durant la concentració amb la selecció espanyola. En principi, el migcampista de Badia només estarà uns dies de baixa, però no arribarà a temps d’estar en perfectes condicions físiques per jugar el partit contra els de Simeone i és molt difícil que pugui participar en el compromís de Champions entre el Barça i el Dinamo de Kíev a Ucraïna.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa