Món Esport
El cosí d’Abidal es farà una exploració mèdica per demostrar que va ser el donant de fetge

A principis de setmana va transcendir que el cosí d’Abidal havia estat citat a declarar en el judici pel cas del trasplantament de fetge a l’exjugador i actual secretari tècnic del Barça. Aquest divendres, no obstant això, la Cadena SER ha informat que ha estat el familiar en qüestió de l’exfutbolista francès qui ha demanat comparèixer davant la jutgessa amb l’objectiu de demostrar que, efectivament, ell va ser el donant.

Sempre segons el mateix mitjà, Gérard Armand compareixerà el pròxim 8 de novembre a les 10.00h perquè així ho ha volgut. El cosí d’Abidal se sotmetrà a una exploració mèdica i aportarà tota la documentació mèdica necessària procedent dels controls de seguiment de l’operació d’extracció de part del seu fetge l’any 2012 amb l’objectiu de deixar clar que ell va ser el donant i que no hi va haver cap irregularitat.

Segons el protocol, ara el jutjat hauria de requerir al forense que dictaminés les proves necessàries per acreditar els fets. Al judici hi acudiran, al marge de Gérard Armand, les defenses de Sandro Rosell –president del Barça quan es va produir tot plegat– i les del mateix Abidal, que segons la Cadena SER està molt content “amb el pas endavant que ha fet el seu cosí”.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa