El cosí d’Abidal, citat a declarar pel cas del trasplantament de fetge a l’exjugador del Barça

Segons ha publicat el diari francès 'L'Équipe', Gérard Armand està citat a atestar el 8 de novembre a les 10 hores a la Ciutat de la Justícia

El Jutjat d’Instrucció 28 de Barcelona ha citat a declarar com a testimoni el cosí de l’exjugador del Barça i actual secretari tècnic del club, Éric Abidal, en el marc de la recerca per suposades irregularitats en el trasplantament de fetge l’any 2012. Segons ha publicat el diari francès L’Équipe, Gérard Armand, cosí d’Abidal, està citat a atestar el 8 de novembre a les 10 hores a la Ciutat de la Justícia.

La Secció Desena de l’Audiència de Barcelona va ordenar, el gener, reobrir el cas per la presumpta compra il·legal d’un fetge per part Sandro Rosell, llavors president del Barça. El Jutjat d’Instrucció 28 havia arxivat la causa l’octubre de 2018 en considerar que faltaven “indicis suficients” i que les acusacions eren simples conjetures i sospites“. L’Audiència, però va estimar els recursos d’apel·lació presentats per la Fiscalia i l’Advocacia de l’Estat. Aquestes dues parts van demanar la declaració com a testimoni del cosí d’Abidal, el donant del fetge segons l’actual secretari tècnic blaugrana.

Abidal va ser diagnosticat amb un càncer de fetge el 2011, però després de ser intervingut va poder continuar amb la seva activitat esportiva abans que una recaiguda l’any 2012 l’obligués a sotmetre’s amb urgència a un trasplantament de l’òrgan en qüestió.

Més informació

Nou comentari