Món Esport
El cos tècnic de Setién es desvincula del Barça
  • CA

“Incomprensiblement”, han hagut de passar més de tres mesos des de l’acomiadament de Quique Setién perquè el cos tècnic de l’entrenador del càntabre s’hagi desvinculat del Barça. Surrealista. Aquest divendres, Eder Sarabia, mà dreta de l’extècnic blaugrana, ha anunciat que ell, Jon Pascua i Fran Soto han deixat de formar part del club culer.

Sarabia ha explicat que “no era l’acord que ens corresponia, però és el que hem acceptat per posar punt final a la degradació que estàvem patint i per pensar en el futur”. A més, el basc s’ha permès el luxe de fer una reflexió al voltant de la situació actual del Barça. “És evident que el club travessa una situació preocupant que afecta el rendiment esportiu. Ho vam percebre des del moment en què vam arribar. Vam considerar que des de dins podíem ser capaços d’ajudar a tirar endavant, però a nosaltres, tot i esforçar-nos tant com hem pogut, ens ha estat impossible”, ha afegit.

A més, l’ajudant de Setién ha aprofitat el comunicat per dir adeu al barcelonisme. “M’acomiado amb un gran sentiment de tristor, però amb la clara esperança que les coses puguin canviar i que el Barça torni a ser aquell club i equip que durant molts anys ens va fer gaudir del futbol com ningú”, ha finalitzat Sarabia. D’aquesta forma, l’etapa del càntabre al Camp Nou ja forma part de la història de l’entitat en tots els sentits, també l’estrictament lligat amb els contractes.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa