Surt a la llum un correu que comprometria el Barça i Griezmann en la denúncia de l’Atlètic

Segons 'El Mundo', el conjunt blaugrana hauria negociat el mes de març passat un pagament de 14 milions d'euros al davanter francès en comissions pel seu fitxatge pel club culer

Antoine Griezmann, actualment al Barça, hauria negociat el mes de març passat per correu electrònic un pagament de 14 milions d’euros en comissions pel seu fitxatge pel club culer, segons ha informat el diari El Mundo. El davanter francès, que en aquells dies encara jugava a l’Atlètic de Madrid, es va intercanviar una sèrie de mails en els quals “no només va abordar la seva marxa al conjunt blaugrana, sinó també el que aquest havia de pagar als seus assessors, la majoria familiars, i a un mediador clau“, afegeix el mitjà de comunicació citat.

Sempre segons el diari madrileny, el seu advocat personal, Sevan Karian, va remetre a Griezmann per escrit una proposta en aquest sentit, amb còpia al pare i a la germana del futbolista. En aquest correu “es van fixar les quantitats i les persones a les quals s’havia d’abonar un percentatge per haver-lo ajudat a fitxar pel Barça, quelcom que ja llavors, i tenint en compte el contingut de les comunicacions, es donava per tancat“. El passat 5 d’agost, El Mundo ja va revelar en les seves pàgines l’existència de negociacions entre el Barça i l’entorn de Griezmann durant el mes de març, amb els matalassers i l’equip blaugrana en plena disputa per tots els títols.

Així, la nova indagació podria ser una altra prova que empri l’Atlètic en la seva exigència de reclamar 200 milions al Barça per la clàusula del davanter i no els 120 que va obtenir el passat 12 de juliol, quan es va efectuar el fitxatge, a causa de la rebaixa de preu pactada prèviament amb Griezmann i que entrava en vigor a data d’1 de juliol de 2019.

Més informació

Nou comentari