Món Esport
Cor Blaugrana reenvia al Barça la denúncia contra Bartomeu
  • CA

El passat 27 d’octubre, Cor Blaugrana, una de les vuit plataformes de l’entorn del Barça que van formar Més que una Moció, va presentar una denúncia contra Josep Maria Bartomeu i els dos representants de la directiva blaugrana a la Mesa del vot de censura, Marta Plana i Jordi Argemí, per “incompliment greu dels estatuts”. El grup de socis culers va explicar que havia emprès accions legals perquè “el president i els dos directius mencionats havien realitzat diverses accions molt greus contra els interessos del club i els drets polítics i de participació dels socis”.

La denúncia va anar adreçada a la secretaria de la junta directiva, ja que “és l’òrgan competent per jutjar actuacions irregulars dels membres de la directiva”, i a la compliance officer “perquè obrís investigació interna per presumptes delictes d’administració deslleial i societari”.

Aquell mateix dia, no obstant això, Josep Maria Bartomeu va dimitir com a president del Barça. Per aquest motiu, aquest dilluns, 9 de novembre, Cor Blaugrana ha anunciat que ha enviat la denúncia en qüestió a la junta gestora capitanejada per Carles Tusquets. “Seguim actuant per aconseguir la transparència i la bona praxi dins del nostre club. Davant les irregularitats sense precedents que hem vist els darrers mesos, no ens podem quedar indiferents. La denúncia contra Bartomeu pot acabar amb la seva expulsió com a soci. La seva responsabilitat no va acabar quan va presentar la seva dimissió”, ha justificat el grup de simpatitzants culers.

D’altra banda, i aprofitant la mateixa carta, Cor Blaugrana ha demanat accés a l’auditoria de PricewaterhouseCoopers sobre el Barçagate –la trama a partir de la qual la directiva de Josep Maria Bartomeu hauria pagat al voltant d’un milió d’euros a diverses empreses, entre elles I3 Ventures, amb l’objectiu de difamar i menysprear actors de l’entorn blaugrana crítics amb la seva gestió– i ha requerit explicacions per l’acomiadament “amb indemnització” de Jaume Masferrer, “l’ideòleg del cas”, per part de la junta gestora.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa