Món Esport
Més de 2.000 socis del Barça presenten una moció de censura contra Bartomeu
  • CA

El grup de socis Cor Blaugrana ha anunciat al programa Què t’hi jugues!, de Ràdio Barcelona, que tenen la intenció de presentar un vot de censura contra Josep Maria Bartomeu, president del Futbol Club Barcelona, a través d’una plataforma que porta per nom “Més que una Moció”. El soci Josep Cremades ha fet de portaveu del col·lectiu i ha assegurat que compten entre 2.000 i 5.000 signatures de suport, tot i que estan lluny de les 18.000 necessàries.

“La gestió de la directiva és inacceptable”, ha declarat Cremades. Cor Blaugrana també s’ha presentat a Twitter i han afirmat ser un grup de socis transversal, sense cap cara visible o famosa darrere. Posteriorment, el mateix col·lectiu ha compartit un comunicat a través de l’usuari Universo FCBarcelona, on expliquen que consideren les eleccions “necessàries”, per culpa del “desajustament social i econòmic”. Cor Blaugrana són conscients de la dificultat del vot de censura en temps de coronavirus i per això volen impulsar-ho de forma digital.

Comunicat de la moció de censura de Cor Blaugrana | Cor Blaugrana

 

La plataforma Més que una moció ha continuat desenvolupant els motius pels quals volen impulsar aquest vot de censura contra Bartomeu. A les seves xarxes socials han explicat que el cas d’I3 Ventures i el BarçaGate és la principal causa, però també consideren que els problemes amb el fitxatge de Neymar són de prou gravetat com per tirar endavant aquesta temptativa de provocar la dimissió de la junta directiva actual.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: totalment d'acord a juliol 29, 2020 | 13:23
    totalment d'acord juliol 29, 2020 | 13:23
    El bartomeu, de la mateixa manera que el rosell, presidents, de juntas directivas made in grupo godo, han destrossat el club, esportivament, socialment i sobretot econòmicament. Bartomeu DIMISSIÓ!!
  2. Icona del comentari de: Una bandera ens agermana a juliol 29, 2020 | 22:41
    Una bandera ens agermana juliol 29, 2020 | 22:41
    Com voleu que aquest Club sigui mai res que deixi petjada universal si no pareu de fer-vos mal uns als altres any rere any. Visca el pendó d'en Miro Sans!!.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa