Món Esport
Un grup de socis del Barça denuncia Bartomeu per “incompliment greu dels estatuts”

Cor Blaugrana, una de les vuit plataformes de l’entorn del Barça que formen Més que una Moció, ha presentat una denúncia contra Josep Maria Bartomeu i els dos representants de la directiva blaugrana a la Mesa del vot de censura, Marta Plana i Jordi Argemí, per “incompliment greu dels estatuts”. El grup de socis culers ha explicat a través de les xarxes socials que ha emprès accions legals perquè “el president i els dos directius mencionats han realitzat diverses accions molt greus contra els interessos del club i els drets polítics i de participació dels socis”.

La denúncia, segons el comunicat de Cor Blaugrana, va adreçada a la secretaria de la junta directiva, ja que “és l’òrgan competent per jutjar actuacions irregulars dels membres de la directiva”, i a la compliance officer “perquè obri investigació interna per presumptes delictes d’administració deslleial i societari”. Els socis han acusat els denunciats d’infraccions relacionades amb la conducta associativa. “El president, amb la col·laboració necessària dels alts executius i dels directius de la Mesa del vot de censura, ha realitzat tot el possible i més, des del primer dia, per retardar i impossibilitar la celebració del vot de censura”, han justificat.

La denúncia, de 14 pàgines, troba la seva raó de ser en l’article 74è dels estatuts del Barça, que estableix que “qualsevol acte adreçat a impedir, pertorbar, predeterminar o alterar el normal desenvolupament de sessions d’òrgans col·legiats del club, de les eleccions, d’un vot de censura o dels resultats respectius” constitueix una “infracció greu”. “La Directiva ha embrutat un procés democràtic des del primer dia i, ara, veiem la seva negativa a posar-se a disposició dels propietaris del club. Ja només ens queda una via. Si cal, l’activarem aviat”, ha sentenciat Cor Blaugrana.Més notícies

La directiva de Bartomeu es torna a reunir: la dimissió en bloc, sobre la taula

Notícia: La directiva de Bartomeu es torna a reunir: la dimissió en bloc, sobre la taula
Comparteix
La trobada de la junta es produirà aquest mateix dimarts a partir de les set de la tarda
Notícia: La directiva de Bartomeu es torna a reunir: la dimissió en bloc, sobre la taula - Mobile

L’oposició de Bartomeu emprendrà accions legals si el vot de censura no és convocat aquest dimarts

Notícia: L’oposició de Bartomeu emprendrà accions legals si el vot de censura no és convocat aquest dimarts
Comparteix
Els tres precandidats a les eleccions del Barça que donen suport a la iniciativa impulsada per ‘Més que una Moció’ es mostren molt crítics amb les explicacions del president
Notícia: L’oposició de Bartomeu emprendrà accions legals si el vot de censura no és convocat aquest dimarts - Mobile

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Futbolero a octubre 27, 2020 | 18:59
    Futbolero octubre 27, 2020 | 18:59
    Venga anim , hi ha enmerdar mes la cosa,,no ni ha prou amb els arbitres, el vot de censura i embolica que fa fort. Pobres jugadors , quin rendiment voleu que donin , veien lo que pase en el ( millor equip del mon ? ).tots plegats no podieu esperar al mes de març. A quest club hi molts il-luminats!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa