Món Esport
Novetats importants i baixes destacades a la convocatòria de Xavi
  • CA

Xavi Hernández, entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, ha donat a conèixer la llista de convocats per al pròxim partit dels blaugranes, que serà contra el Linares Deportivo en el duel corresponent als setzens de final de Copa. A diferència d’altres convocatòries, aquesta compta amb molts canvis respecte a l’anterior, en primer lloc per tractar-se d’una competició diferent, contra un rival de dues categories menys, però sobretot pel fet que l’onada d’Òmicron provoca altes i baixes de forma constant.

D’aquesta manera, la notícia més destacada és que el lateral brasiler Dani Alves és per primera vegada a una convocatòria des del seu fitxatge. El club ha informat que ha rebut tant l’alta mèdica per haver donat negatiu, com que la Lliga ha acceptat tota la documentació per tramitar la seva inscripció. A més a més, Xavi també recupera Ousmane Dembélé i Jordi Alba, que es van perdre el darrer partit per Covid, i Sergio Busquets, que estava sancionat.

D’altra banda, el Barça ha notificat que Clément Lenglet i Samuel Umtiti són baixa, ja que pateixen una indisposició gàstrica. Justament, són els dos jugadors que van entrar a la darrera convocatòria in extremis, perquè van sortir de l’aïllament per coronavirus a última hora. Així doncs, se sumen a la llarguíssima llista de baixes, on també hi són Sergiño Dest, Ez Abde, Philippe Coutinho, Gavi i Alejandro Balde per Covid; Sergi Roberto, Ansu Fati, Pedri González, Martin Braithwaite i Memphis Depay per lesió; Luuk de Jong per sanció; i Ferran Torres per no haver estat encara inscrit, per lesió i per coronavirus.

La convocatòria de Xavi per Linares

Ter Stegen, Piqué, Araujo, Busquets, Riqui Puig, Dembélé, Dani Alves, Neto, Jordi Alba, Frenkie de Jong, Mingueza, Eric Garcia, Iñaki Peña, Nico, Jutglà, Álvaro Sanz, Comas, Ilias, Guillem, Estanis i Mika Mármol.

Imagen


Més notícies
Joan Laporta, durant el comiat de Messi | Europa Press
Laporta, positiu per Covid
Notícia: Laporta, positiu per Covid
Comparteix
El president del Barça no podrà viatjar ni a Linares, ni a Granada
José Bordalás es discuteix amb Sergio Busquets | Europa Press
L’entrenador més antiesportiu de la Lliga esclata contra el Barça
Notícia: L’entrenador més antiesportiu de la Lliga esclata contra el Barça
Comparteix
José Bordalás ha criticat la gestió del 'fair play' financer del club blaugrana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa