Món Esport
Les baixes obliguen a Xavi a fer canvis a la convocatòria
  • CA

El Barça ha publicat la llista de convocats pel seu entrenador, Xavi Hernández, pel partit d’aquest diumenge a les 16:15 hores al camp de l’Osasuna. L’equip blaugrana afronta un partit clau per no quedar despenjat de les primeres posicions de la classificació. Els catalans estan a sis punts de la zona Champions i a setze punts del lideratge que ostenta el Reial Madrid.

La llista de baixes del Barça ha augmentat de cara a aquest partit. Memphis Depay es va lesionar durant el partit contra el Bayern de Munic al bíceps femoral. El club no ha especificat el temps de baixa del jugador, però tot apunta que no tornarà a jugar, almenys, fins al mes de gener. Jordi Alba també va haver d’abandonar lesionat el partit a l’Allianz Arena. Xavi Hernández ha explicat en roda de premsa que el problema del lateral esquerre no és res greu i que espera poder comptar amb ell pel partit de la setmana vinent davant l’Elx.

La principal novetat a la llista de Xavi Hernández és Ferran Jutglà. L’entrada d’aquest atacant del filial a la convocatòria es deu principalment a les baixes dels quatre dels davanters del primer equip, Memphis Depay, Ansu Fati, ‘Kun’ Agüero i Martin Braithwaite. La llista de lesionats la completen Pedri i Sergi Roberto. Altres cinc jugadors del Barça B completen l’expedició culer per visitar l’Osasuna, però la seva presència a la convocatòria ja és quelcom habitual. És el cas d’Iñaki Peña, Nico González, Gavi, Balde i Ez Abde.

Per tant, la convocatòria completa de Xavi Hernández pel Barça – Osasuna és la següent: Ter Stegen, Dest, Piqué, Araujo, Busquets, Riqui Puig, Dembélé, Demir, Neto, Coutinho, Lenglet, Luuk de Jong, Frenkie de Jong, Mingueza, Umtiti, Eric García, Iñaki Peña, Nico, Ferran Jutglà, Gavi, Balde, Ez Abde.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi Hernández, molt dolgut pel cas Albert Benaiges
Notícia: Xavi Hernández, molt dolgut pel cas Albert Benaiges
Comparteix
L'entrenador del Barça considera inadmissible que estigui instaurada la derrota al seu equip
Ansu Fati, davanter del Barça | Europa Press
Ansu Fati causa l’enèsim desastre al Barça
Notícia: Ansu Fati causa l’enèsim desastre al Barça
Comparteix
El davanter guineà no podrà reaparèixer fins al 2022

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Soci a desembre 11, 2021 | 16:11
    Soci desembre 11, 2021 | 16:11
    Molt senzill això, què faci sortir al juagaors del Barça B, i si no C, o del D. Tots són fenòmenos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa