Món Esport
Dest, Pjanic i Braithwaite, lesionats
  • CA

Sorpresa majúscula a la convocatòria de Ronald Koeman per visitar el Sevilla en el partit d’anada de les semifinals de la Copa del Rei. Sergiño Dest, Miralem Pjanic i Martin Braithwaite han quedat fora per lesió. Tots tres pateixen problemes físics lleus, però prou importants per no entrar a la llista d’un partit tan important com aquest. La casualitat ha volgut que els tres darrers fitxatges de Josep Maria Bartomeu hagin quedan descartats.

En concret, Dest continua arrossegant molèsties musculars a la cuixa dreta i s’està perdent partits a causa d’això des de finals de l’any passat. La lesió de Pjanic també es limita a unes molèsties, en el seu cas al peu esquerre, i apareixen després d’un partit nefast al Benito Villamarín. Per la seva banda, Braithwaite té una elongació muscular a l’adductor de la cuixa dreta. A més a més, cal recordar que Koeman ja acumula les baixes de Gerard Piqué, Ansu Fati, Philippe Coutinho i Sergi Roberto.

Per tot això, la llista del tècnic neerlandès per a un dels partits més importants de la temporada està farcida de jugadors del filial. Més enllà dels habituals Iñaki Peña i Mingueza, Koeman també ha convocat Ilaix Moriba, Konrad de la Fuente i Álex Collado.

La llista de Koeman per viatjar a Sevilla

Ter Stegen, Busquets, Griezmann, Messi, Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, Matheus, De Jong, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Mingueza, Ilaix Moriba, Collado i Konrad.



Més notícies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa