La convocatòria de Pedri amb la selecció costa un milió al Barça

El club blaugrana haurà d'abonar una de les clàusules al Las Palmas

Pedro González, Pedri, ha estat convocat per Luis Enrique amb la selecció espanyola per als partits de classificació per al Mundial de Qatar del 2022. El seu bon rendiment amb el Barça ha convençut el tècnic asturià, que s’ha desfet en elogis cap al migcampista canari, malgrat que ha volgut fugir de comparacions, sobretot amb les que l’equiparen a Andrés Iniesta: “Pedri ha de ser Pedri, ja en té prou amb això”.

Aquesta convocatòria és una gran notícia per al Barça, que veu com el fitxatge del futbolista canari va ser un encert majúscul i una gran tasca dels observadors del club. Tanmateix, també té una part negativa. A causa de la convocatòria, l’entitat blaugrana haurà de pagar un milió d’euros al Las Palmas, l’exequip de Pedri, ja que aquesta era una de les clàusules del contracte.

Sigui com sigui, es tracta d’un fitxatge molt i molt barat. La seva transacció va costar 10 milions d’euros al Barça més algunes variables com aquesta de la selecció. Ara, el seu valor de mercat segons Transfermarkt s’enfila fins als 50 milions d’euros i això que només té 18 anys. Una de les millors inversions del club blaugrana en els darrers anys sense cap mena de dubte.

Més informació

Nou comentari