Món Esport
Sorprenent recuperació de Pedri, però males notícies sobre Araujo
  • CA

Ronald Koeman ha donat a conèixer la llista de convocats per a la tornada de les semifinals de Copa del Rei contra el Sevilla al Camp Nou. Es tracta d’un partit vital, ja que, si el Barça pot remuntar el 0-2 que va rebre al Sánchez Pizjuán, la temporada canviarà com un mitjó i es posarà de cara per als culers. És per això que Pedri, que es va lesionar en l’últim partit de Lliga, ha tret forces d’allà on ha pogut per poder recuperar-se a tota velocitat i arribar a aquest partit.

En canvi, qui no ha pogut entrar a la convocatòria és Ronald Araujo. El central uruguaià blaugrana es va recuperar per al darrer enfrontament dels culers, però quan feia 15 minuts que era sobre el terreny de joc es va haver de retirar. Semblava que eren unes molèsties lleus, però ha quedat fora de la llista. Pjanic es troba en una situació molt similar i Sergi Roberto, Ansu Fati i Philippe Coutinho són baixes de llarga durada. Del filial, Koeman compta amb els habituals Óscar Mingueza, Ilaix Moriba i Iñaki Peña.

La convocatòria de Ronald Koeman

Ter Stegen, Dest, Piqué, Busquets, Griezmann, Braithwaite, Messi, Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, De Jong, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Ilaix Moriba i Mingueza.



Més notícies
Dembélé, durant un entrenament | FC Barcelona
Un oasi futbolístic
Notícia: Un oasi futbolístic
Comparteix
El Barça s'enfronta al Sevilla a la tornada de les semifinals de Copa, un dels partits més importants de la temporada
Bartomeu i Koeman, durant la presentació de l'holandès | FC Barcelona
Koeman, sobre Bartomeu: “Estic fotut, em sap greu per ell”
Notícia: Koeman, sobre Bartomeu: “Estic fotut, em sap greu per ell”
Comparteix
La roda de premsa de l'entrenador del Barça abans del partit contra el Sevilla

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa