Món Esport
Busquets rep l’alta mèdica i torna a la convocatòria
  • CA

El Barça, més enllà dels mals resultats, també està tenint notícies pèssimes a la infermeria. Els jugadors lesionats es compten a grapats i recuperar-ne un és tota una novetat. És el cas de Sergio Busquets, qui finalment ha pogut superar la lesió que va patir amb la selecció espanyola, ha rebut l’alta mèdica i ha pogut tornar a una convocatòria de Ronald Koeman.

Un dels altres ensurts dels darrers dies havia estat el de Sergiño Dest. El lateral dret del Barça, l’únic disponible del primer equip després de la lesió de Sergi Roberto, havia notat algunes molèsties, però durant el dia previ al partit contra Osasuna al Camp Nou s’ha pogut entrenar amb normalitat amb el grup i també ha entrat a la llista de Koeman.

Amb les baixes d’Ansu Fati, Gerard Piqué, Samuel Umtiti, Ronald Araujo i el ja anomenat Sergi Roberto, el tècnic neerlandès del Barça ha hagut de recórrer al filial i també ha convocat Óscar Mingueza, qui va aprovar amb nota durant el seu debut amb el primer equip a Kíev. Messi i De Jong tornen a la llista després de descansar entre setmana i Koeman també convoca Matheus, Riqui Puig i Iñaki Peña més enllà dels habituals.

La convocatòria de Ronald Koeman per rebre Osasuna

Ter Stegen, Dest, Busquets, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, Dembélé, Riqui Puig, Neto, Coutinho, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, Matheus, De Jong, Junior, Iñaki Peña i Mingueza



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa