Món Esport
El Barça viatja a Vitòria amb tres jugadors del filial i sense Arthur
  • CA

El Barça afronta l’últim partit de la temporada del torneig de la regularitat davant l’Alabès sense res en joc. El Reial Madrid ja es va proclamar campió de Lliga amb la victòria contra el Vila-real i la derrota dels blaugrana al Camp Nou davant Osasuna. Tot i això, Quique Setién ha convocat tres jugadors del filial, Ansu Fati, Riqui Puig i Ronald Araujo, quan el segon equip del Barça s’està jugant l’ascens a Segona Divisió. Per tant, aquests futbolistes no podran disputar el primer partit de l’eliminatòria del play-off d’ascens davant el Valladolid Promesas el mateix diumenge que juga el primer equip.

La convocatòria de Setién està farcida de baixes. Arthur Melo no ha completat l’entrenament d’avui amb els seus companys i ha estat anunciada la seva baixa d’última hora. Cal recordar que el brasiler ja ha signat un contracte amb la Juventus de Torí de cara a la pròxima temporada i marxarà un cop acabi la Champions. També estan lesionats Ousmane Dembélé, Antoine Griezmann i Samuel Umtiti, de llarga durada. A més, Gerard Piqué, Ivan Rakitic i Junior Firpo van veure la cinquena targeta groga del cicle en el darrer partit i tampoc no podran viatjar a Vitoria-Gasteiz.

La convocatòria del Barça per l’últim partit de Lliga

Ter Stegen, Semedo, Sergio Busquets, Luis Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Jordi Alba, Braithwaite, Sergi Roberto, De Jong, Arturo Vidal, Riqui Puig, Ansu Fati, Araujo i Arnau Tenas.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa