Després de l’eliminació humiliant per part del Bayern de Munic a la Champions al final de la temporada passada, la destitució de Setién i el conflicte obert entre Messi i Bartomeu, el curs 2020-2021 es presentava molt complicat per al Barça. Els culers pràcticament descartaven l’opció de conquerir cap títol, però sí que se somiava amb poder lluitar per la Lliga.

El partit contra el Cadis al Carranza, després d’una ratxa en la qual semblava que començava a despertar el Barça de Koeman, ha confirmat que els aficionats del conjunt blaugrana ho passaran molt malament aquesta temporada. La derrota a Andalusia ha posat de manifest que el club culer està molt lluny d’aquells anys en els quals es pressuposava la victòria contra equips d’aquest nivell i l’objectiu del curs serà lluitar absolutament tots els duels perquè el Barça ja no és superior a cap rival, per molt que els pressupostos i la qualitat dels futbolistes diguin el contrari.

La classificació

Per molt que hi hagi la trampa que els blaugrana han disputat dos partits menys que la majoria de rivals, no deixa de ser un fet que el Barça, ara per ara, només està tres punts per sobre del descens. Malgrat que això no deixi de ser una anècdota, el que sí que evidencia és que, molt probablement i si no hi ha un canvi revolucionari, els culers s’hauran de conformar aquesta temporada a la Lliga amb lluitar per entrar a la Champions.

El costum ha fet que aquest fet sigui molt difícil d’assumir i d’assimilar, però la realitat demostra que, amb només una quarta part de la Lliga disputada, l’Atlètic de Madrid, el líder, ja treu fins a dotze punts als blaugrana i la Reial Societat podria acabar d’eixamplar aquesta diferència fins als tretze punts al final de la jornada.

Al final, l’únic consol que pot quedar als culers és que el Reial Madrid passa per la mateixa situació. Amb un partit més, els blancs només en treuen sis al Barça i, a més a més, passen per una situació molt delicada a la Champions, cosa que, com a mínim, no passa amb els blaugrana. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa