Després del darrer partit contra la Reial Societat, semblava que el Barça havia après a reaccionar. Els blaugrana van remuntar el primer partit de la temporada i havien espantat un cert fantasma, però ja està, res mes. Contra el València al Camp Nou, els culers ha començat perdent i només han pogut empatar.

Els canvis de Koeman han estat estranys, insuficients. Ha fet jugar tres centrals per primer cop, Lenglet, Araujo i Mingueza. Amb això ha volgut que els laterals, Alba i Dest, es convertissin en carrilers i guanyessin importància en atac, però no ha funcionat. El Barça no ha reaccionat als canvis del tècnic neerlandès i s’han mantingut grisos, sense idees.

A més, el fet que només comptin amb un davanter centre està sent molt significatiu. Martin Braithwaite, qui era el 9 del Leganés abans d’arribar al Barça, ha de canalitzar tota la capacitat golejadora dels blaugrana i és insuficient. Ha jugat els 90 minuts contra el València i no ha fet pràcticament res.

Amb la mateixa insistència de sempre, cal recordar que aquest és un any de transició per als culers, però això no hauria de comportar la tristor que acompanya el Barça. L’empat contra el València ha tornat a demostrar que es tracta d’un equip molt perdut, un equip que no va a buscar la victòria perquè, literalment, no pot.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa