Quan Philippe Coutinho va abandonar el Barça l’estiu del 2019, tothom el donava per perdut. Era desesperant, però era evident: el fitxatge més car de la història del club no funcionava. Després d’una temporada cedit al Bayern de Munic on, no ens enganyem, tampoc no va destacar en excés, ha tornat un altre jugador. Es nota un canvi físic, una maduresa i unes ganes que no hi eren en el Coutinho del passat i els blaugrana ho estan agraïnt.

En el partit del Camp Nou contra el Sevilla, on el Barça ha empatat després d’una bona primera meitat, però una segona de nefasta, el brasiler ha tornat a ser dels millors futbolistes de l’equip, sinó el millor. Al minut 10 del duel ha aconseguit el gol que ha igualat el marcador, després d’aprofitar un rebuig defectuós de la defensa andalusa a l’interior de l’àrea, i sense aquesta diana, el partit podria haver acabat en derrota per als culers.

Ha estat molt atent a les recuperacions de pilota, ha buscat passades verticals i desmarcar-se contínuament i ha culminat una molt bona actuació. Malauradament, Koeman l’ha canviat a la segona meitat i la seva projecció ha quedat aturada. Tanmateix, si tot continua igual, Coutinho serà un jugador molt important per a aquest Barça, que necessita un futbolista de les seves característiques per fer funcionar el 4-2-3-1.

Les seves paraules

“Tinc moltes ganes de treballar i fer coses importants en aquest club”, ha declarat el mateix Coutinho al final del duel. Amb això, es confirma que no es tracta només de sensacions, sinó que el brasiler també juga acompanyat d’una actitud que el porta a signar bones actuacions com la d’aquesta nit. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa